Zezanje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odg: Zezanje
Registrator za teške trenutke
Zaseda savet fabrike. Tema: loše poslovanje u prethodnom periodu.
Predsedavajući:Gospodo, poslovanje je bilo loše u prethodnom petogodišnjem planu i došli smo do zaključka da su za to krive mašine i da treba da kupimo nove ruske mašine...
(Mile se javlja za reč)
Predsedavajući: Kaži Mile!
Mile: Kada je moja baba pre rata držala kupleraj...
Predsedavajući: Mile, mani nas tvoje babe i kupleraja, ovo je ozbiljan sastanak!
(Nakon 5 godina, održava se sličan sastanak)
Predsedavajući: Gospodo, poslovanje je bilo loše i u ovom petogodišnjem planu i došli smo do zaključka da su za to krive mašine i da treba da kupimo nove američke mašine...
(Mile se opet javlja za reč)
Predsedavajući: Šta je Mile !?!
Predsedavajući: Mile, opet ti o babi i kupleraju, rekao sam ti da je ovo ozbiljan sastanak!
(Nakon 5 godina, ista priča...)
Predsedavajući:Gospodo, poslovanje je opet bilo loše i došli smo do zaključka da su za to definitivno krive mašine i da treba da kupimo nove nemačke mašine...
(Mile se i ovoga puta javlja za reč)
Predsedavajući: Mile, ti opet o babi i kupleraju? Hajde baš da čujemo šta je tvoja baba radila pre rata!
Mile: Kada je moja baba pre rata držala kupleraj i posao išao slabo, nije menjala krevete nego kurve!
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Comment
-
-
Pre bih rekao da je inat tom čiji je broj telefona da ga maltretiraju
Comment
-
-
Last edited by zoranc; 25.12.2011, 19:02.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Dragi deda Mraze,
mora da si iznenađen što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Matchbox pistu s autićima i Sony Playstation. Rasturao sam se od učenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a čak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji učenik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republičkom takmičenju mladih matematičara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Čak sam i bakama i dedama pomagao da pređu preko ulice i dobio značku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveća ****** može da zaključi da sam tokom cele prošle godine bio dečak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:
Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te čarape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele ****ne godine mučio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, ***** ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih već ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slučajno da se za****š pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kuću. Sjebaću te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena ću kobasice da napravim, pa ćeš morati peške do ****nog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u ***** Deda Mraze i samo da znaš da ja sve pamtim a sledeće godine ću ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.
S ljubavlju,
tvoj PericaBoost is automotive equivalent of cocaine
Comment
-
-
Kada na after vik partiju, u trendi kaficu, korporejt menadzer
nalozi svom hed hanteru da na tim bildingu izabere nekoliko
advertajzera, kopirajtera, marketing frikova, opinion mejkera i trend
setera, koji ce nakon striminga, na krijejtiv mitingu, odabrati tim
menadzera i na visednevnom brejn stormingu,ako treba i preko on lajn
konferensa, uz kofi brejkove i lagani finger fud, napraviti autenticni
trejd mark!Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
AUDI: Another Ugly German Invention
BMW: Brings Me Women
FIAT: Failure in the Italian Αutomotive Technology
FORD: Fast Only Rolling Downhill
SAAB: Shape Appears Ass-Backwards
HYUNDAI: Hope You Understand Nothing’s Drivable And Inexpensive…
SUBARU: Screwed Up Beyond All Repair Usually
VOLVO: Very Odd Looking Vehicular Object
PORSCHE: Proof Of Rich Spoiled Children Having EverythingPoslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Crnogorac, na umoru, zbog dugotrajnog proliva, kaže doktoru:
- Kad umrem, napiši, da sam bolovao od sifilisa!
- Pa, zašto?
- Bolje da umrem kao hebač, nego seronja!
Crnogorac, putuje prugom BB (Beograd-Bar).
Voz ulazi u jedan od tunela, a u punom kupeu nema svetla!
Iskoristi priliku i zavuče ruku među noge, lepoj saputnici preko puta.
Po izlasku iz tunela, saputnica mu daje neke signale, pa je pita šta je?
Ona (ima menku) kaže: Krvav si!
A on će: Takvi smo mi Crnogorci!
Comment
-
Comment