VIDEO linkovi : YouTube i ostali
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo lagano i opušteno, ti njih ne gledaš, dakle oni ne postoje, oni ne postoje, oni ne postoje i eto te preko
Comment
-
-
-
Posle će biti u oglasima "vozila baka samo na pijac"
Comment
-
-
-
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
e steta sto je prezentacija.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Izgurao je ipak do kraja, nema predaje
Comment
-
-
Prestanite da kačite ovakve gluposti od horor skrivenih kamera. TO radi bolestan mozak, nije humano, sebično je i nema nikakvu poentu sem da zabavi budale kao što je režiser. Čak i da je sve gluma i namešteno, iritira svakog normalnog ko to gleda....
Koliko god se oni posle smejali i rekli da je to skrivena kamera sve srećni ja bi im polomio jednom po jednom nogu a kad se odmorim onda po jednu ruku, ako bi bio neko od moje familije, posledice bi bile znatno gore, po njih naravno.
Comment
-
-
i ja bi to zakonom zabranio,osim bezazlenih sala gde se covek ne uplasi,nego mozda zacudi ili iznenadi.
kao da ne znaju kako mozak i srce funkcionisu,od jakog pretrpljenog straha uvek ostaju dozivotne psihicke posledice vece,male ili najmanje.
a srce je takav organ da neko moze da umre od infarkta par meseci posle prezivljenog jakog straha,ili da tog trenutka dobije ostecenja na njemu koje ce tek kasnije da izazovu svasta nesto.
a sto se tice nerava i ostecenja istih. svaki doktor zna i ponekad kaze nekom ko je jako nervozan " cuvaj zivce,zivci se ne oporavljaju.samo mogu da se zalece "Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View Poste steta sto je prezentacija.
BMW 1502 (1975–1977) Die ursprüngliche Baureihe 114, auch als BMW 02 Serie bezeichnet, umfasst Mittelklassefahrzeuge, die BMW in den Jahren 1966 bis 1977 baute. Die BMW 02 Serie stellte die Abrundung des BMW Programms nach unten dar. Sie wurde…
e-24.ru - We search travel and airline sites to help you find cheap flights at best prices. Domain is parked by service DomainParking.ru
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
Comment