@dixy: ima ih jos naivnih
(ovde je stajala potpuno obicna slika Dixy koju je ona sama okacila u slikama clanova foruma, a koja je potom obrisana na njen zahtev jer je nisam pitao da li smem da je prilozim.)
NHF, please
edit by dekideki: moderatori obicno stave komentar kad edituju post na dnu samog posta ali je ovaj put isti izostao, pa moram da na ovaj nacin objasnim kako je moj post naprasno postao besmislen.
javno protestvujem zbog diskriminacije i netolerancije. mislio sam da je ovo neozbiljan deo foruma u kome su sale dozvoljene. zahtevam da se izbrise i slika Majke Tereze, kao kontraustupak meni. smatram da je kacenje jedne takve osobe koja nema blage veze s ovim delom foruma veoma nepristojno i neukusno. o skrnavljenju da ne govorim. ali kad sam video da drugi nisu reagovali, ja sam prihvatio taj post, direktno upucen (sad ga tako vidim) protiv mene kao gruba uvreda, kao salu i samo je malo nadogradio. usledilo je brisanje inace potpuno naivne slike koja je, kao i slika Majke Tereze potpuno neprikladna za ovu temu.
@dixy: zao mi je sto sam kopirao tvoju sliku, oprosti mi. ocekujem i izvinjenje sa tvoje strane. shvatio sam salu i nekako je prihvatio ali ako ti nisi moju onda je to bezveze. ne lozim se na matore babe svetice. sto nisi kopirala Moniku Beluci iz "Rapseca"
mir mir mir niko nije kriv
ava ava ava niko nije krava
kupus i pecenje
slatko pomirenje
bez dalje rasprave, svi smo u pravu, dajte nove slike!
Comment