@Black Knight...Ti si bar jedan od retkih ovde kome ne treba recept...
@Bond- Sva sreca pa svi gledamo na umetnost drugacije...Samo ti uzivaj u svom odabiru...
@Sasha..A ti inache cekash da ti Bond pokaze shta valja, pa ga onda potapshesh po ramenu?
Cekaj bre dixy,
hoces da kazes da je losa, mislim Leticia??? Kada se kaze umetnost onda se podrazumeva priroda na delu.
A ako pogledas ovu rubliku unazad videces da su uglavnom postovi sa "umetnickim" fotografijama moji (neka ostali ne zamere)
U svakom slucaju ukusi su razliciti te o njima ne treba raspravljati, a ja sam samo iskoristio svoje prave jedne replike.
p.s. koliko ja poznajem Ranka(Black Knight), u vezi ove materije nam se nesto ne razlikuju gledista, sta vise cini mi se da se dosta poklapaju.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
doduse ima malo nijansi u gabaritima (odnos vuce prednjih i zadnjih tockova 40:60 ili 50:50 a nije lose ni 70:30)
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment