Hotties Of The Day!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Devilish girlOriginally posted by RankoKa svi gey-evi...svi do jednog...
koji baxuzi...
sto baksuzi..jedino ko je ovde baksuz to smo litt i ja,sto se toga tice..tebe/vas ce mozda i da uzme u razmatranje a nas dve bi odmah otpisao
A sto se tice njegovog razmatranja, posto pretpostavljam da on gleda iz zenskog ugla kao ti...hoces da mi das kompliment ili...Pa Tico...pazi...
p.s. da ne bude nesporazuma ja sam ipak STR8.... hvala Bogu!Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Muskarci sex shvataju vise kao zabavu,nema nekih ulaganja emocija,tako da neskodi,a kod zena je drugacije, poslije prvog puta ako odradis stvar kako treba, odma se zaljube, to je zakljucak jednog americkog istrazivanja, a krivac tome je neka zlijezda u zenskom mozgu koja se aktivira prilikom uzivanja u "vrhuncu vodjenja ljubavi", oni jos navode da vecina ispitanih muskaraca upotrebljava rijec "sex" dok kod zena vecina istu radnju zove "vodjenje ljubavi" i po tome oni zakljucuju da se zene vise emotivno vezuju za partnera u toj radnji nego muskarci.
Uglavnom poenta ove price je kad muskarac prevari zenu (spava sa drugom) nije toliko strasno kao kad se desi obrnuto.
a ima i jedan vic da upotpuni sve ovo
Objasnjava Mujo Fati neke pojmove i kaze
-Kad ti mene uhvatis sa komsinicom na gomili to se zove nezgodna situacija.
gleda njega Fata pa ga pita
-A kako se zove kad ti mene uhvatis sa postarom?
a Mujo ce njoj:
-Zeno nemoj da mijesas batine sa situacijomHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Exkluzivno, Hottie of the day!
!(obratiti pazhnju prvo na devojku, zatim na kachket i volan)!
Specijalan pozdrav japancima!
Comment
-
-
Originally posted by killazExkluzivno, Hottie of the day!
!(obratiti pazhnju prvo na devojku, zatim na kachket i volan)!
Specijalan pozdrav japancima!
Comment
-
-
-
Originally posted by TETAKVidim da su alfisti od starta na ti.Malecka skini taj ka?ket done?e ti Tetak i lep?i i bolji!!!!
znas TETAK onu staru: Zavadi pa vladaj:lol:
he he... Pozdrav italijano ekipi
a kacket moze, ali ako je od cokolade"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Comment