U pravu je, svako vozilo koje je voženo jejedinstveno, ma i novo je jedinstveno. A takođe, i da ga ne proda, živeće u ubeđenju da ima imovinu koja vredi preko 3000 evrova.
Ne mogu da se odvojim od sadasnjeg auta, a tako bih rado sutra otisao da kupim. :-)
Tata ce da bude i za 20 godina..... Kako je neko rekao, kupio si pogresan auto ako se svaki put kada se parkiras ne okrenes da pogledas iza sebe.. :-)
Slican neki slucaj kao ja.
Auto je iz italije, vlasnik ovde je 10 god. Stvarno je auto tacan i malo se vozi. Trazili su do skoro 6 000. Po meni vredi 3500 pogotovu ako se uzme u obzir u kakvom su stanju drugi primerci po Srbiji.
Ovaj audi je moj ne prezaljeni auto 7 godina sam vozio njegovu pretecu audi200 turbo quattro ali stvarno ovako ocuvan primerak je pravo cudo naci i vredi ove pare. Predposlednji model stare skole audija (jos samo prvi A6 do 97,98god.) pravi S4 ladja ,odlican motor petak ,odlican pogon na sve tockove atraktivan i posle 20 god i spolja i unutra.Kao sto rece West 014 TATA .
Prekljuce sam ga i uzivo dobro osmotrio. Stvarno je tacan. Motor radi kao sat, mekano i tiho, kad dodas gas vidis da moras da imas petaka pod haubom da bi bilo muzike . Ispod cepa nema trunke koksa. Ima par sitnica, nebo da se presvuce, krov malo izgoreo od sunca ali ipak je njemu 20 i kusur a i dalje ga zele. Patos je kao juce da je izasao iz fabrike, prav je kao strela sa svih strana. Bord radi, kako je svako dugme u njemu kvalitetno, koliko je dobar osecaj samo sesti za njegov volan, pa to ne moze nista da pruzi osim Audi... Jesam pristrasan, ali ti stari Audiji su mi bolna tacka :-)
Video sam ovaj auto u oglasima, zapao mi je za oko, elegancija koja traje, kvalitet koji vreme pokazuje, mogu samo da zamislim kako je voziti ga. Kolika mu je okvirna potrosnja normalne voznje? Koliko je ovakav auto zapravo skup po dzep za odrzavanje i kakva je situacija sa delovima?
Comment