Zanimljivi auto oglasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chaboo
    CBC Veteran
    • 17.06.2012
    • 195
    • Beograd V.Mostanica
    • citroen C5 hdi

15 lit normalne voznje po lokalu a moze da potrosi i 25 lit kad se gazi ali onda,a sto se delova tice posto je S4 nista ne pase sa "obicnog "audija i delovi su jako skupi jer ih ima samo u originalu ili boljim kopijama. A sto se tice osecaja u voznji MOC!
    Last edited by chaboo; 06.02.2016, 20:38.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Yugo u fabričkom stanju. Presao 1351-nu milju/2200 km.Garaziran sve vreme. Prve gume na njemu, rezervna nikad namontirana. Ponudite nesto u zamenu pa cemo se dogovoriti. Cena je po dogovoru. Zvati na......
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• kuzmar
        Moderator
        • 18.12.2009
        • 783
        • Lazarevac
        • Pezo 207 1.6 HDI

Tekst o automobilu
        Ferrari i Lamborghini su izuzetno ekskluzivni i retki automobili, ali Bugatti je ipak nešto posebno. Zato smo ostali u šoku kada smo videli reč Veyron u jednom oglasu na našem sajtu.

i sam oglas

www.paluba.info

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Da li je covek pogresio ili?

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

zadnji branik i hauba su farbani sigurno a cini mi se i napred. Sto da ne, mozda i nije greska. Zaletece se neko da udvostruci pare.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kuzmar
              Moderator
              • 18.12.2009
              • 783
              • Lazarevac
              • Pezo 207 1.6 HDI

VW T2a

+

Cena: 3.500,00 €
              Viđeno: 202 puta

Pošaljite poruku
              Mladen offline
              Beograd | Zvezdara
              6
              0

Kliknite za broj telefona

Prodajem VW T2a 1971 godiste. Kombi poseduje papire, kompletan je, samo mu fali pogonski agregat, tacnije uz njega dajem pogonski agregat koji je u delovima i koji se vodi na francuske papire. Kombi je odranjen limarski i ostavljen je tako. Na slikama se u principu sve vidi.
              Za vise informacija pozovite ili posaljite poruku

www.paluba.info

Comment

• expendable
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2009
                • 3662
                • Bor

Nema šta dobra cena neće da proda
                Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

ove lomine se masovno kupuju, sredjuju i prodaju preko za velike novce. Covek iz sapca mi je pre izvesnog vremena nudio 200e za informaciju gde ima bilo kakav pod uslovom da on vec ne zna za njega. U tom trenutku je bilo 5-6 komada u hali u raznim fazama restauracije. Zna taj zasto toliko trazi.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kuzmar
                    Moderator
                    • 18.12.2009
                    • 783
                    • Lazarevac
                    • Pezo 207 1.6 HDI

Zanimljiva informacija. Ko zna mozda neko ima nesto ovako a nema pojma da moze maznuti finu lovu.
                    www.paluba.info

Comment

• shommy_kg
                      CBC Veteran
                      • 24.01.2009
                      • 125
                      • Kragujevac
                      • Opel Astra G 1.6 16v

E ovako. Prvo da napomenem da mi vlasnik auta nije ni kum, ni prijatelj, ni poznanik, ni surak...ali apsolutno nista od navedenog. Danas sam coveka video prvi i poslednji put. Isao da pogledam auto i predomislio se oko kupovine iz jednog jedinog razloga - ne zapinje mi da u ovom momentu menjam prevoz (naravno, finansijski "momenat" je u pitanju). A sve ovo pisem jer se puno njih javlja otvarajuci temu - kupujem auto do 2.500 eura.

Nije mi cilj da bilo koga reklamiram, vec napisem ono sta sam danas video, mozda bude od koristi onome kome auto (eventualno) bude zanimljiv.

Zvucace kao fraza preprodavaca ali auto je zaista uzivo lepsi nego na slikama. Svaka sijalica, svako dugme, sve plastike, poklopci, srafovi - orginalni su i na svom mestu. Enterijer perfektno ocuvan. Na plastikama unutra nikakvih ogrebotina (malo na rukohvatima ali nista ozbiljno). Jednom recju - auto izgleda kao maksimalno mazen i pazen. Uvezena iz Monce (bar je tako vlasnik rekao). Gume sa odlicnom sarom. Felne apsolutno bez okrzane ivice. Auto na oba goriva radi mirno i tiho, prelazak plin/benz i obrnuto apsolutno neprimetan. Diskovi i plocice imaju "mesa" kao da su juce stavljeni. Vlasnik je opisao auto i moram da budem iskren - zaista sve deluje istinito kada pogledate stanje auta.

Druga strana price - ono sta je obelezeno na slikama. Leva plasticna sajtna u delu koji je obelezen ne stoji lepo tj odvojena je od praga. Mislim da je samo pukla plasticna zabica koja je drzi ali nisam siguran. Ono sta je obelezeno na suvozacevim vratima - 3 kruga u precniku oko 2-3 cm prvih znakova korozije. Onako farba se odvojila u sitnim mehuricima. I na kraju deo oko zadnjeg desnog ruba - cini se da je auto tu blago udaren jer je ta strana branika farbana, zatim zadnji blatobran do visine vratanaca za sipanje goriva kao i zadnji desni rub. Jednostavno kada se dobro zagleda primetno je da je nesto radjeno. Ne ozbiljno ali jeste. I da. Kada auto radi u leru s vremena na vreme se cuje kao da je propao lezaj jednog od onih tockica (ne znam strucni naziv) po kojima ide PK kais. To je ono obelezeno u motornom prostoru. Auspuh do sredine perfektan, onda cev od sredine i zadnji lonac se vidi da su malo krpljeni (opet nista ozbiljno) i prefarbani sivim sprejem (ili cime vec). I da, rekao mi je da je za 1.000 km vreme malog servisa. I u zivot kleo da ulje ne trosi od zamene do zamene, tj da nema potrebe za dolivanjem.

Generalno - auto sa svojih 14 godina izgleda izuzetno lepo i ocuvano. I zaista deluje da je u savrsenom mehanickom stanju. Vizuelno, bez pogovora, i spolja i unutra izgleda perfektno.

Ono sta je na mene ostavilo bezvezan utisak je stav vlasnika. Kada sam stigao bio je izuzetno prijatan, fin, kulturan. Napominjem da sam auto samo upalio na 1 min, video kako radi na plin i benzin i ugasio ga. Nisam rktao menjac, nisam turirao, nisam udarao, cimao, drmao, tresao, lupao vratima i sl. Samo nepunih 20 min detaljno vizuelno pregledao auto. I taj min sto je bio upaljen. Kada sam mu posteno rekao "druze, dosao sam da pogledam auto, odem kuci, saberem utiske, saberem eure, i ukoliko se ne proda u narednih par dana javim ti hocu li doci da pricamo o ceni, prenosu i svemu sta kupovina podrazumeva" on je seo u auto bez reci, parkirao ga u garazu, zakljucao istu i rekao "ako budes hteo da kupis - zovi, ako neces nemoj ni da zoves". I ode covek. Ni ruku da pruzi.

I to mu je to...ovo sam pisao iz najbolje namere i ne bih voleo da bude nekog nastavljanja, prozivanja i sl. Ako nekome smeta - neka brise.

Click image for larger version

Name:	3da9a2dce1b5-800x600.jpg
Views:	1
Size:	172.4 KB
ID:	882032Click image for larger version

Name:	a97fd1c0598c-800x600.jpg
Size:	155.0 KB
ID:	882033Click image for larger version

Name:	b69297a3d6da-800x600.jpg
Size:	156.3 KB
ID:	882034

Comment

• expendable
                        CBC Senator XXL
                        • 04.11.2009
                        • 3662
                        • Bor

Originally posted by Chubbs View Post
                        ove lomine se masovno kupuju, sredjuju i prodaju preko za velike novce. Covek iz sapca mi je pre izvesnog vremena nudio 200e za informaciju gde ima bilo kakav pod uslovom da on vec ne zna za njega. U tom trenutku je bilo 5-6 komada u hali u raznim fazama restauracije. Zna taj zasto toliko trazi.
                        Znam da tome mogu da posluže ali nisam znao da mogu toliko da vrede (čak i ovako loši primerci).
                        Čovek se uči dok je živ. Hvala na info.
                        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• kuzmar
                          Moderator
                          • 18.12.2009
                          • 783
                          • Lazarevac
                          • Pezo 207 1.6 HDI

I posle neko neka kaze nesto lose o Stojadinu
                          www.paluba.info

Comment

• zulurbr
                            CBC Veteran
                            • 27.03.2010
                            • 169
                            • Zrenjanin
                            • Nuova Bravo Sport Tj

[emoji3]

pomoću štapa i kanapa

Comment

• expendable
                              CBC Senator XXL
                              • 04.11.2009
                              • 3662
                              • Bor

Originally posted by kuzmar View Post
                              I posle neko neka kaze nesto lose o Stojadinu
                              Like!
                              (da ostanem ja na ovoj mojoj ragi još 30 god. vredeće bar (sadašnjih) 5-6 soma evra (zbog km koji bi do tad mogli da budu 450 hiljada a ne 45.000).

(naravno na duplo manje bi se raspao, al' kad je već bajka o stojadinu malo i da bude bajkovito)

Comment

Working...
                              X