Mali Kviz!!! Koji je ovo automobil?????
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nije AMC, ali se uvelike bazira na jednom modelu ove firme, tačnije modelu Concord, od kojeg preuzima mehaniku i dizajn, s time da je stražnji kraj potpuno drugačiji. Concord se proizvodio kao limuzina sa 2 i 4 vrata te karavan dok je ovaj hatchback. Također, produkcija se odvijala van SAD-a
Comment
-
-
Nije Bitter...Ovaj auto se proizvodio dosta dugo, evropski je...naravno nema svoj motor. Ovaj ima svog brata blizanca - priznacu odgovor i ako navedete ime njegovog parnjaka. Proizvedeno je vise od stotinu komada i po tom pitanju nije bas totalna ezoterija, ali firma jeste totalno nepoznata u nasim krajevima.
Inace, imao sam mali problem da nadjem ovaj auto na netu, pa i to govori nesto.
Comment
-
-
Znaci, pitanje za odlikase
...ne znam kako dodatno da pomognem...
Recimo, ko ima starije auto kataloge naci ce ove automobile sigurno u njima. Ove mladje, internet generacije, ce malo teze da se snadju. Automobili su germanskog porekla.
Sacekacu jos 24h, pa cu onda otkriti identitet kola i postaviti nesto drugo.
Comment
-
-
Da, to je Albar Jet, svajcarski brat blizanac, a auto koji sam postavio je Custoca Strato. Custoca je austrijska firma. 70-ih i 80-ih bilo je nekoliko kit car manufakturica po Austriji, Nemackoj, Svajcarskoj... i sve su blisko saradjivale, a glavne izvor prihoda je dolazio od izrade bagija.
`Ajmo Brera...
Comment
-
-
Comment
-

Comment