Mali Kviz!!! Koji je ovo automobil?????
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam da li je bilo
Kao klinac, daleke 1989 sam video jednu čudnu belu mašinu u Makedoniji, u Strumici, kako vuče prikolicu punu džakova paprike. Sećam se monstruoznog bobonjanja mašine, i pošto je hauba motora (koji je pozadi) bila podignuta, verovatno da se hladi, video sam neki kamionski motor unutra. Otkud sam tad mogao da znam da su ludi Česi stavili V8 od 3.5 litra u ovakvu nakaznu šklopociju... U pitanju je neka Tatra..."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Originally posted by DukeNe znam da li je bilo
Kao klinac, daleke 1989 sam video jednu čudnu belu mašinu u Makedoniji, u Strumici, kako vuče prikolicu punu džakova paprike. Sećam se monstruoznog bobonjanja mašine, i pošto je hauba motora (koji je pozadi) bila podignuta, verovatno da se hladi, video sam neki kamionski motor unutra. Otkud sam tad mogao da znam da su ludi Česi stavili V8 od 3.5 litra u ovakvu nakaznu šklopociju... U pitanju je neka Tatra...Imao je vazdusno hladjeni V8, postavljen pozadi i zbog toga je zadnja "hauba" bila otvorena - hladjenje...
Pravio se od '74 do '96, a naslednik (T700) je uradjen na prakticno identicnoj osnovi, ali je imao jos veci motor (4.4L V8), air cooled, naravno...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
Comment