Kada je reč o benzinima, situacija je malo bolja jer se domaći benzin od evropskog razlikuje po prisustvu aromata, kojih u Srbiji ima oko pet odsto po litru a u Evropi oko jedan odsto, a nadležni u Naftnoj industriji Srbije tvrde da aromati ne štete radu motora, ali su kancerogeni.
a koliko odsto onda ima na 17 litara?
hhehhe, kralju
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Aj snimi pa okaci neki klip na youtube da ga cujemo.
@Sheta_Junior: Na plinu ti auto ide bolje jer ga verovatno 90% vremena vozis na plinu pa ti se malo natalozilo "mulja" u filteru i dovodima goriva.
A takodje imas verovatno i restrikciju na usisu jer plinu treba manje vazduha da bih smesa bila idealna, dok to benzinu ne odgovara.
Plin je ugradjen pre oko mesec ipo dana, a pre toga je stalno vozen na benzin. I kad je stavljen plin, auto lepse radi, tisi je, i u najmanju ruku ide isto kao na benzin. Svako paljenje je na benzinu, i na odredjenom broju obrtaja se prebacuje na plin.... Mislim da nemam rekonstrukciju na usisu...[/quote:1o8dy2jp]
Samo ne moze da ni da prismrdi onoj staroj "lako je tudjim k**** gloginje mlatiti"
Pa naravno.Znas ti koliko trnje raste na glogu,pored gloginja ?!?
Zamisli se na delu (mlacenja istih) ...
Iijjaooo,gushenjeee ... Deki,gde ga se seti ...
Izvinite na off-topiku, da ne otvaram novu temu bzvz...Interesuje me sta sve moze da se uradi sa golfom 2 1.6D( sto se poboljsanja performasi tice), ako nesto uopste i moze! Interesuje me konkretno onaj tornado jer sam cuo da dosta pomaze na dizelu...?
Comment