... ti vozis multi poin auto,a taj prekidac sto imas ti ja za karburator i to crveno dugme ti je ustavri cok ...
a to ako je boca od 60litara i u nju stakje toliko to znaci da mu je sonda koja je stavljena na bocu turska ili neispravna i nece da zatvori kad teba nego se boca puni do kraj!!! ali to nije plobelem toliki bitno da ima plin!!
E ovako nislije pricaju kad izadju iz kafane "Kod Zlatkovica"
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Pozdrav, zanima me da li imaju negde da se kupe nova vrata (suvozaceva) za Golf II kod nas? Takodje ako neko ovde prodaje, slobodno ponudite, ali mi trebaju crna, pa me zanima postoji li neka radnja koja prodaje nova vrata u raznim bojama... hvala.
Prvo je nastupio smeh, nedugo zatim je doslo iritiranje, onda je dosla jeza, pa strah i na kraju sam morao upaliti svetlo u sobi sunce ti kalajsano eeeek
I kod mene je islo tim redom tokom gledanja snimka na kom su nekoj dzukeli dali da jede droge...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Nema sanse da se uradi bez da se poznaje. Onaj ko nije video gde je bilo ostecenje tesko da ce da nadje, ali meni smeta iako mi nije u videokrugu. Cene se krecu od 1000-4000 zavisi od toga koliko te ko odere. Inace rade se ostecenja koja nisu veca od 15mm u precnik i samo ako su okce. Ako je ostecenje kao zvezda sa kracima ide zamena
nova rec domaceg porekla...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Za potrese motora ja bih ti savetovao da sipas aditiv za smanjenje cetanskog broja(ne onaj protiv smrzavanja), jer ce se motor lakse gasiti(nece se tresati) a ujedno u toku voznje ce tise i mirnije raditi(bez detonacija i karakteristicnog klepetanja).I jos bi ti dao savet da u hladnom vremenu ne punis rezervoar, a evo i prostog objasnjenja.Primetio si verovato da motor leti kada se ugreje radi tise i lakse jer tada se ujedno i ugreje nafta i u rezervoaru sto odgovara za rad motora i ujedno i za potrosnju.Zimi kada ima manje nafte motor brze zagreva naftu u rezervoaru i celom sistemu sto ima za rezultat lakse samozapaljene smese, (naravno jer dizel nema svecice i bobinu) laksi i tisi rad, jer se topla nafta lakse pali od hladne.
Facom objašnjava usku povezanost količine nafte u rezervoaru i rada dizel agregata.
I narvno visok Cetanski broj koji je izgleda mnogo zaebana stvar.
Comment