Ima li neko kakav brojcic gde bih mogao da kupim polovnu haubu za Astru G karavan,sivu-metalik...... ja ne mogu da nadjem a bas sam se trudio.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
sigurno ces da se izlomis sa tim vozackim iskustvom koje imas. To ti je drugarski savet, nemoj da mislis da mozda neces, oces sigurno samo je pitanje kako i koliko.
Somi opet se čekićaš! Na meganu smotas točak prema unutra u zavisnosti koju sijalicu menjaš skineš zaštitni poklopac sa unutrašnjeg blatobrana i veoma jednostavno zameniš sijalicu! Ako i u krevetu nediraš ono što nevidiš onda jbg!
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
ja imam originalni trokut u autu koji je izradjen pre vise od 10 godina
ako saboracajac bude resio da izmeri krake da vidi da li je po standardu, trazicu mu atest od metra
Pozdrav svima!! Imam par pitanja u vezi vektre B 2.0 sa automatskim menjacem.Prvo pitanje jeali je normalno da posle duzeg stojanja (dovoljno je i 30min) menjacu treba vremena (iako ostavim auto da radi u leru bar 5 min.) da ubaci u brzinu i posle radi sve normalno?Drugo:Ja koristim mineralno 15 40w i da li je to dobro za motor ili da menjam?Trecevako jutarnje paljenje a i posle stojanja od nekoliko sati auto je pri paljenju bucan i radi kao dizelas dok sa 1200 obrtaja ne padne na 800 i dok se ne iskljuci vazdusni kompresor koji je bucan.To traje nekih 2-3 minute.Hvala vam na savetima.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
da mu odgovorim ja ali da dora posle ne prigovara!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Zabrana ili ne ????
Jedino ne znam sta reci za ljude koji su svesno ili ne svesno pazarili engleza ili prepravljenog engleza, sta sa njima oduzeti im vozila???
Čuj, ako je neko nesvesno kupio engleza, onda mu treba oduzeti i auto i dozvolu.
... Pokusaj da ga ustelujes strogoskopom i da mu stavis NGK svecice,a sto se tice bombine kad ga budes vozio po mraku uzmi parkiraj se u najvecem marku ostavi motor da radi,a ti izadji iz auta otvori haubu i detaljno gledaj bombinu dali ima neko svetlucanje ili varnicenje ako nesto svetluca ili varnici znaj da ti je bombina probila...
Parkiraj se u najvećem MArku, uzmi stroGoskop, al ne diraj boMbinu ako varniči! Kratko i jasno!
Comment