Da ali mora da treses vertikalno pokretima gore-dole, jer ako treses horizontalno pokretima levo-desno nece bas sve da se istrese a i zbog zemljinog magnetnog polja ako je tresenje izvedeno u smeru sever-jug nece bas nista da se istrese.
Malopre sam se setio za jednog mog kolegu koji je otišao da peca na Dunav. Posle par dana kada je hteo da podje Yugo se zainatio kao moja felicia...a ovaj mrtav ladan uzme pištolj i ispali 3 metka u vozilo...ubio ga kaubojac konja...da se ne muči...razmišljao sam i ja ovom...
U temi "specificna kupovina...(preprodavacka posla)".
Originally posted by SAABotražitelj
Uslikaj 1000 € pa, on tebi sliku auta, ti njemu sliku para. Kad dotera auto, i ti doteraš pare (ako ti se svidi).
A možeš i da se malo bahatiš, pa uslikaš 2000 €, da ne misli da si stipsa.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ma jok, kad čistim sneg sopćem kao irvas na umoru, sve mi se zamuti kao da sam pod LSD-om a onda nastupaju razne vizije od zmajeva što bljuju cveće do produvanih automobila, ko zna šta sam ja video...
Evo ja ti za "propagiranje" takvog stava želim da ti taj klinasti pukne kad se središ pa kreneš na neku svadbu, odelo, kravata, cipele itd... "časkom" ćeš ti to kraj puta da središ.
Da ali mora da treses vertikalno pokretima gore-dole, jer ako treses horizontalno pokretima levo-desno nece bas sve da se istrese a i zbog zemljinog magnetnog polja ako je tresenje izvedeno u smeru sever-jug nece bas nista da se istrese.
Comment