Znaci majstor ode u prodavnicu, zamoli prodavca da mu otvori jedno 10 kutija i onda on na zub proba koja je mekana a koja je tvrda... i kad stavi tu tvoju "mekanu" onda "tvrdi" cilindar odere tu tvoju kariku i opet nista..... znaci ja ne znam gde ti vadis ove cudne informacije ali stvarno sam zapanjen.....
Ja bih krenuto od najprostijeg ka najslozenijem- prvo uraditi dijagnostiku upotrebom ljudskih sivih celija a bez ikakvih elektronskih citaca kodova uz primenu obicnog termometra.
Za ATF ulje osnovni element za kvarenje osobina je temperatura, temperatura i temperatura a sto je u automatiku uslovljeno stalnim viskoznim trenjem ulja koje prenosi obrtni momenat sa motora na sam sklop prenosnika u menjacu (planetarni sklop).
... sto je u automatiku uslovljeno stalnim viskoznim trenjem ulja koje prenosi obrtni momenat sa motora na sam sklop prenosnika u menjacu (planetarni sklop).
Samo sam hteo, da mi neko prevede na srpski, šta se misli pod >viskoznim trenjem ulja< i kako ulje prenosi obrtni momenat sa motora ...
Ali, upravo sada sam omašio temu, jer nije interesantno! Do zla boga dosadno. Ako škodi - da se briše!
90% ljudi na forumu neme pojma sa engleskim jezikom a šta je pisac hteo da kaže u tom podvučenom Franjinom postu, shvatilo je svih 0.5% majstora na ovom forumu pa i ja posle trećeg čitanja. Ako je cilj da te niko ne razume onda je promašio temu i ne spada u ove teme.
Comment