VIDEO linkovi : YouTube i ostali [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: VIDEO linkovi : YouTube i ostali
Originally posted by milan_g1Jel zna neko sta su ovi ludaci hteli??????
u stvari, mozda nisu hteli, ali su uspeli
nikada mi ovakav vid izivljavanja nad autom nije bio jasanKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
http://vinovo.magnify.net/video/Close-T ... ater_title
Kad se smrt cini sigurnom
Arni
Comment
-
-
Originally posted by skylineOriginally posted by milan_g1Jel zna neko sta su ovi ludaci hteli??????
nikada mi ovakav vid izivljavanja nad autom nije bio jasan
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by dfastHteli su da spale gume a na kraju spalili auto, planuo srednji lonac ili katalizator. Bilo je vec price o ovom snimku, cini mi se da je auto bio ostavljen u servisu a ovi ga majstori uzeli pod svoje.Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Sa slabim stomakom nikako ne gledati...
http://www.youmouse.com/video/10151/18- ... lis-kazasiNORTH SIDE BOYZ
Comment
-
-
Originally posted by dfastOriginally posted by skylineOriginally posted by milan_g1Jel zna neko sta su ovi ludaci hteli??????
nikada mi ovakav vid izivljavanja nad autom nije bio jasan
BTW Snimak je iz Poljske - ja sam ga ubacio prije godinu-dvijeZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Razvoj automobilske industrije
Nek ide kako ide,...
Comment
-
-
Znaci i to je iz Poljske, je li bre, jel ima neko normalan tamo?
Vidi se da su hteli da spale gume jer su zadnje na celicnim felnama a prednje na alu, verovatno stavili neke stare da se izivljavaju... ali jbg.
Ni meni nikada nece biti jasni likovi koji se tako ophode prema autu, pa makar oni bili iz Poljske...
PS
Izvinjavam se, nisam primetio snimak ranije"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Comment