Da li je neko ovo radio? može li se raditi sa polir pastama kao i za limariju + vunena navlaka na polirci?
poliranje farova
Collapse
X
-
Meni je ortak koji mi je farbao branike, pre neki dan ispolirao farove (plastika, punto 2), bili matirali, a on kaze da je to ispucao lak koji se premazuje preko - prvo ih je presao vodenom finom (mislim da je 1000 ili jos finija), a posle klasicnom polir pastom i masinom. Odlicno je ispalo. Rekao mi je samo da ih svaki put posle pranja auta, prebrisem krpom i nekom "body polish" pastom i da mi se to nece vise dogadjati.
Comment
-
-
Ja sam to radio nedavno. Smirgla vodena 1000, pa 2000, pa polir pasta. Izgleda dosta bolje nego sto je bilo. A bilo je dosta tackica od kamencica. Znaci, nije idealno kao novo, ipak se vidi da nije novo, ima one kao veoma fine ogrebotinice od poliranja. Mozda da nadjem neku finiju polir pastu. Uslikacu prvom prilikom pa cu okaciti da vidite kako izgleda.
Comment
-
-
Ja sam polirao na ova starija auta golf 3,vektra i sl..koja imaju staklene farove sa 3M polir pastom rucno i ispadaju veoma dobro..takodje sam polirao i stopove i ista stvar...a za ova novija auta passate 3bg ,punto i sl. ljudi rade brusenje vodobrusnom i lakiranje bezbojnim lakom znaci trajnije je i bolje nego poliranje..
Comment
-
Comment