Zanima me gde bih mogao da nabavim ovu foliju sto ide na sofer-sajbni? Ko to radi? Da li to mogu sam da namestim (ne mora da se skida soferka?)? I koliko kosta to zadovoljstvo?
Folija za "spustanje" soferke...
Collapse
X
-
Re: Folija za "spustanje" soferke...
Originally posted by MegahertzZanima me gde bih mogao da nabavim ovu foliju sto ide na sofer-sajbni? Ko to radi? Da li to mogu sam da namestim (ne mora da se skida soferka?)? I koliko kosta to zadovoljstvo?
Nikakva mudrost samo strpljenja--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
Comment
-
-
Originally posted by Diesel Power /MK4golf/Ima na Banovom brdu kod pijace odmah pored Sosijete banke radnja koja se bavi iskljucivo prodajom samolepjivih traka svih boja i dimenzija po uzorku.Tu ces cak naci i nijansu koja ti treba
Comment
-
-
[E super, jel znas mozda tacnu adresu ili broj telefona! Nisam iz Bg, pa bas i ne znam taj deo! Hvala....[/quote]
Vrlo rado ali tek sutra posto ni ja ne znam tacnu adresuiako sam bio tamo.Ako nije frka reci cu ti sutra samo da se raspitam(Pozeska uica je ali koji broj ????. ...Pozz
--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
Comment
-
-
Originally posted by Diesel Power /MK4golf/[Vrlo rado ali tek sutra posto ni ja ne znam tacnu adresuiako sam bio tamo.Ako nije frka reci cu ti sutra samo da se raspitam(Pozeska uica je ali koji broj ????. ...Pozz
@reaper_HGT - Ma, ok je to da se zalepi, ali mi treba ista zuta
Comment
-
-
Re: Folija za "spustanje" soferke...
Originally posted by Diesel Power /MK4golf/Originally posted by MegahertzZanima me gde bih mogao da nabavim ovu foliju sto ide na sofer-sajbni? Ko to radi? Da li to mogu sam da namestim (ne mora da se skida soferka?)? I koliko kosta to zadovoljstvo?
Nikakva mudrost samo strpljenjaHvala na detaljnom uputstvu
Posto i Semija i mene zanima ista stvar, verovatno cemo zajedno da namestimo na Stilo-u i na Puntu
@Semi cuo si coveka, kad ti kaze gde je, i kada budes isao da uzmes za sebe, javi mi se...pa kad vec ides da uzmes, uzmes i za mene, posto si ti cesce u Bg-u
Comment
-
Comment