Folija za "spustanje" soferke...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Megahertz
    CBC Veteran
    • 04.05.2008
    • 137
    • Smederevo

Folija za "spustanje" soferke...

Zanima me gde bih mogao da nabavim ovu foliju sto ide na sofer-sajbni? Ko to radi? Da li to mogu sam da namestim (ne mora da se skida soferka?)? I koliko kosta to zadovoljstvo?
  • Megahertz
    CBC Veteran
    • 04.05.2008
    • 137
    • Smederevo

Comment

• Semi
      CBC Veteran
      • 04.03.2008
      • 192
      • Smederevo

To i mene zanima! Bitno je da bude ista zuta kao na autu! Da li zna neko ko to radi?

Comment

• gti16v
        CBC Senator XXL
        • 05.08.2007
        • 343
        • BGD
        • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Odes u knjizaru i kupis samolepljivu foliju u boji koja ti odgovara, nalepis na soferku i samo iskrojis skalpelom. Nikakva umetnost, samo malo vremena i zivaca

Comment

• Peter
          CBC Član
          • 12.02.2008
          • 36
          • B Petrovac

TCF Performance u Futogu, sve vrste folija i ugradnja (nije reklama, covek je konkretno pitao pa je i odgovor konkretan)

Comment

• Diesel Power /MK4golf/
            CBC Član
            • 11.04.2008
            • 57
            • Beograd - Srbija

Ima na Banovom brdu kod pijace odmah pored Sosijete banke radnja koja se bavi iskljucivo prodajom samolepjivih traka svih boja i dimenzija po uzorku.Tu ces cak naci i nijansu koja ti treba
            --------------DIESEL POWER-------------
            ---Because real cars don`t have spark plugs---

Comment

• Diesel Power /MK4golf/
              CBC Član
              • 11.04.2008
              • 57
              • Beograd - Srbija

Re: Folija za "spustanje" soferke...

Originally posted by Megahertz
              Zanima me gde bih mogao da nabavim ovu foliju sto ide na sofer-sajbni? Ko to radi? Da li to mogu sam da namestim (ne mora da se skida soferka?)? I koliko kosta to zadovoljstvo?
              Traka ne moze da te kosta vise od 500 din pa kakva god da je.Namesti je sam sa nekim.Odmeris visinu dok sedis u kolima koja ti odgovara, zatim oznacis repere, levu i desnu stranu soferke iskrojis visak odlepis traku, naprskaj je vodom i sapunicom ili recimo bilo koja tecnost za ciscenje stakla lagano zalepis na repere i polako nekom plasticnom lopaticom prelazi preko nalepnice.Naravno pre celog postupka dobro obrisi soferku.kada je zalepis ostace ti viskovi sa gornje strane pa polako skalperom uz keder.
              Nikakva mudrost samo strpljenja

Comment

• Semi
                CBC Veteran
                • 04.03.2008
                • 192
                • Smederevo

Originally posted by Diesel Power /MK4golf/
                Ima na Banovom brdu kod pijace odmah pored Sosijete banke radnja koja se bavi iskljucivo prodajom samolepjivih traka svih boja i dimenzija po uzorku.Tu ces cak naci i nijansu koja ti treba
                E super, jel znas mozda tacnu adresu ili broj telefona! Nisam iz Bg, pa bas i ne znam taj deo! Hvala....

Comment

• Diesel Power /MK4golf/
                  CBC Član
                  • 11.04.2008
                  • 57
                  • Beograd - Srbija

[E super, jel znas mozda tacnu adresu ili broj telefona! Nisam iz Bg, pa bas i ne znam taj deo! Hvala....[/quote]

Vrlo rado ali tek sutra posto ni ja ne znam tacnu adresu iako sam bio tamo.Ako nije frka reci cu ti sutra samo da se raspitam(Pozeska uica je ali koji broj ????. ...Pozz

Comment

• yoopie
                    CBC Član
                    • 21.05.2008
                    • 86
                    • Novi Beograd

S obzirom da Puntov duži brisač ide do vrha šoferke, obrati pažnju da ne cepa traku (mada ne bi trebao ako se lepo zalepi).
                    Stoka iz Bloka

Comment

• reaper_HGT
                      CBC Senator XXL
                      • 05.09.2007
                      • 888
                      • Beograd

pobogu ljudi treba vam parche folije ortak i 2 piva i zavrshili ste posao
                      ako hocete neprovidnu radite tapet parir ili neku vodonepropusnu foliju, providna se radi kao i stakla

Comment

• Semi
                        CBC Veteran
                        • 04.03.2008
                        • 192
                        • Smederevo

[Vrlo rado ali tek sutra posto ni ja ne znam tacnu adresu iako sam bio tamo.Ako nije frka reci cu ti sutra samo da se raspitam(Pozeska uica je ali koji broj ????. ...Pozz
                        Vazi, javi mi sutra to

@reaper_HGT - Ma, ok je to da se zalepi, ali mi treba ista zuta

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

ja to uzimam sve u balkanskoj ima knjizara jedna dobro opremljena folijama pored hotela Prag

Comment

• reaper_HGT
                            CBC Senator XXL
                            • 05.09.2007
                            • 888
                            • Beograd

eee pa znamo i to!
                            ulica mostarska, mala ulica kod lastine stanice, imaju sav moguc i ne moguc materijal, i folije, i mat i sjajne i sa shljokicama i mirishljave . . .

Comment

• Megahertz
                              CBC Veteran
                              • 04.05.2008
                              • 137
                              • Smederevo

Re: Folija za "spustanje" soferke...

Originally posted by Megahertz
                              Traka ne moze da te kosta vise od 500 din pa kakva god da je.Namesti je sam sa nekim.Odmeris visinu dok sedis u kolima koja ti odgovara, zatim oznacis repere, levu i desnu stranu soferke iskrojis visak odlepis traku, naprskaj je vodom i sapunicom ili recimo bilo koja tecnost za ciscenje stakla lagano zalepis na repere i polako nekom plasticnom lopaticom prelazi preko nalepnice.Naravno pre celog postupka dobro obrisi soferku.kada je zalepis ostace ti viskovi sa gornje strane pa polako skalperom uz keder.
                              Nikakva mudrost samo strpljenja
                              Hvala na detaljnom uputstvu Posto i Semija i mene zanima ista stvar, verovatno cemo zajedno da namestimo na Stilo-u i na Puntu

@Semi cuo si coveka, kad ti kaze gde je, i kada budes isao da uzmes za sebe, javi mi se...pa kad vec ides da uzmes, uzmes i za mene, posto si ti cesce u Bg-u

Comment

Working...
                              X