Alu felne...dimenzije & ostalo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • POTR
    CBC Veteran
    • 11.01.2008
    • 129
    • Beograd

Alu felne...dimenzije & ostalo...

pozdrav svima> Evo telefona firme za sve moguce i nemoguce poslove sa felnama. 3693 713 Aluroki. Ovom prilikom pozivam da se u sirokom luku izbegava "Aludanko",bezobrazni su do iznemoglosti..
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

ja planirao bash da idem do danka, shta su shebali?

Comment

• POTR
      CBC Veteran
      • 11.01.2008
      • 129
      • Beograd

Deru kao nenormalni..a skloni da prevare,to znam od ranije kad su mi uvalili gumu iz `98. Meni su samo za zavarivanje felne trazili 150e/kom????Sve komplet oko 200 Jbg. imaju posla,rade 19-22", Cayenne i X5 pa racunaju oces-neces,ko te j.. Tel ovog Alurokija dobio sam slucajno,sad ima radnju i u Bg..

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

roki je ok, samo nema nishta lepo za mene http://www.alufelneroki.co.yu/prodaja/index.html

Comment

• POTR
          CBC Veteran
          • 11.01.2008
          • 129
          • Beograd

Originally posted by reaper_HGT
          roki je ok, samo nema nishta lepo za mene http://www.alufelneroki.co.yu/prodaja/index.html
          u kom smislu,kupujes nesto?

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

trazim 16x7 neke lake (tipa superturismo) ili 15x7 mada nishta ne nalazim

Comment

• POTR
              CBC Veteran
              • 11.01.2008
              • 129
              • Beograd

To se tesko nalazi i svuda skupo

Comment

• reaper_HGT
                CBC Senator XXL
                • 05.09.2007
                • 888
                • Beograd

ma znam jbg bar neshto lepo 15 da nadjem. . .

Comment

• POTR
                  CBC Veteran
                  • 11.01.2008
                  • 129
                  • Beograd

Ja da vozim punto HGT ne bih ni sekunde razmisljao-felne 7x17 sa Stila,evo ti fotke pa prosudi sam.Koliko ruzno stoje na puntu1-toliko dobro na puntu2

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

znam jesu one prelepe i leze fantaaastichno na HGTa ali su 17 a ja imam oko 150 konja u nekom planu, ugushice ga, ili nece?

Comment

• BaneT
                      CBC Senator XXL
                      • 09.12.2005
                      • 562
                      • Beograd

Originally posted by POTR
                      Deru kao nenormalni..a skloni da prevare,to znam od ranije kad su mi uvalili gumu iz `98. Meni su samo za zavarivanje felne trazili 150e/kom????Sve komplet oko 200 Jbg. imaju posla,rade 19-22", Cayenne i X5 pa racunaju oces-neces,ko te j.. Tel ovog Alurokija dobio sam slucajno,sad ima radnju i u Bg..

baš tako. Najveći crnjak je kad odeš na nekom drugom mestu da kupiš felne gde bi mogao da se cenkaš...ni slučajno ne treba preterivati jer sledi rečenica: ako ti je ovde skupo idi kod Danka

Comment

• POTR
                        CBC Veteran
                        • 11.01.2008
                        • 129
                        • Beograd

znam jesu one prelepe i leze fantaaastichno na HGTa ali su 17 a ja imam oko 150 konja u nekom planu, ugushice ga, ili nece?
                        Hoce nesto malo ali posmtraj to da ti ipak ne vozis trke ili 402m itd...uk krajnjem slucaju HGT u stand. za to nije ni namenjen.Sto se tice estetike ona je uvek u prvom planu i ako ti je auto lep ovakav kakav je sada sa 17" se biti =] Velika je razlika.

Comment

• POTR
                          CBC Veteran
                          • 11.01.2008
                          • 129
                          • Beograd

Originally posted by Bane Telekom
                          Originally posted by POTR

baš tako. Najveći crnjak je kad odeš na nekom drugom mestu da kupiš felne gde bi mogao da se cenkaš...ni slučajno ne treba preterivati jer sledi rečenica: ako ti je ovde skupo idi kod Danka
                          Ma bezobrazluk. Popravka stare=kao da kupim novu

Comment

• mane
                            CBC Član
                            • 22.02.2008
                            • 22
                            • beograd

sa 17-icama ces bar 1mesecno na reglazu uz zamenu neke spone ili sl bloka, ako zelis da ti ne lupa i ne trese, ja imam problem sa 205/55/15 a mogu da zamislim sta bi bilo sa 235/45/17 , danko bi se usrao od srece i roki takodje , jer 17 za nase rupe... ko smrt na babu, takodjeHGT nema klasican trap a sva sila je na prednjim tockovima, a sto se tice gushenj, pa otpor podloge i kotrljanja ti se visestruko povecava sto ce ti se najvise odraziti na potezanju a ne u krajnjoj brzini,
                            17 -ica na puntu je za foliranje , ozbiljan prevoz trazi ozbiljnu gumu i felnu...
                            ...kada dobro razmislim, tesko mi je da se shvatim....

Comment

• reaper_HGT
                              CBC Senator XXL
                              • 05.09.2007
                              • 888
                              • Beograd

17 je mnogo slazem se, ne odlazi nishta to je provereno, znam vishe ljudi koji ih voze bez problema vec preko godinu dana
                              uzimam 16x7.5J pa cemo videti razliku, stavio sam ih pored fabrichke velichine tochka i sa 205/45R16 je manji tochak nego fabrichki tako da ostaje razlika u tezini a to je cca 2-3kg shto nije tako puno, uz to shto je niza od fabrike trebalo bi isto da ide, u teoriji

Comment

Working...
                              X