pozdrav svima> Evo telefona firme za sve moguce i nemoguce poslove sa felnama. 3693 713 Aluroki. Ovom prilikom pozivam da se u sirokom luku izbegava "Aludanko",bezobrazni su do iznemoglosti..
Alu felne...dimenzije & ostalo...
Collapse
X
-
Deru kao nenormalni..a skloni da prevare,to znam od ranije kad su mi uvalili gumu iz `98. Meni su samo za zavarivanje felne trazili 150e/kom????Sve komplet oko 200Jbg. imaju posla,rade 19-22", Cayenne i X5 pa racunaju oces-neces,ko te j.. Tel ovog Alurokija dobio sam slucajno,sad ima radnju i u Bg..
Comment
-
-
Originally posted by reaper_HGTroki je ok, samo nema nishta lepo za menehttp://www.alufelneroki.co.yu/prodaja/index.html
Comment
-
-
Originally posted by POTRDeru kao nenormalni..a skloni da prevare,to znam od ranije kad su mi uvalili gumu iz `98. Meni su samo za zavarivanje felne trazili 150e/kom????Sve komplet oko 200Jbg. imaju posla,rade 19-22", Cayenne i X5 pa racunaju oces-neces,ko te j.. Tel ovog Alurokija dobio sam slucajno,sad ima radnju i u Bg..
baš tako. Najveći crnjak je kad odeš na nekom drugom mestu da kupiš felne gde bi mogao da se cenkaš...ni slučajno ne treba preterivati jer sledi rečenica: ako ti je ovde skupo idi kod Danka
Comment
-
-
Originally posted by reaper_HGTznam jesu one prelepe i leze fantaaastichno na HGTa ali su 17a ja imam oko 150 konja u nekom planu, ugushice ga, ili nece?
Velika je razlika.
Comment
-
-
Originally posted by Bane TelekomOriginally posted by POTRDeru kao nenormalni..a skloni da prevare,to znam od ranije kad su mi uvalili gumu iz `98. Meni su samo za zavarivanje felne trazili 150e/kom????Sve komplet oko 200Jbg. imaju posla,rade 19-22", Cayenne i X5 pa racunaju oces-neces,ko te j.. Tel ovog Alurokija dobio sam slucajno,sad ima radnju i u Bg..
baš tako. Najveći crnjak je kad odeš na nekom drugom mestu da kupiš felne gde bi mogao da se cenkaš...ni slučajno ne treba preterivati jer sledi rečenica: ako ti je ovde skupo idi kod Danka
Comment
-
-
Originally posted by reaper_HGTznam jesu one prelepe i leze fantaaastichno na HGTa ali su 17a ja imam oko 150 konja u nekom planu, ugushice ga, ili nece?
17 -ica na puntu je za foliranje , ozbiljan prevoz trazi ozbiljnu gumu i felnu......kada dobro razmislim, tesko mi je da se shvatim....
Comment
-
-
17 je mnogo slazem se, ne odlazi nishta to je provereno, znam vishe ljudi koji ih voze bez problema vec preko godinu dana
uzimam 16x7.5J pa cemo videti razliku, stavio sam ih pored fabrichke velichine tochka i sa 205/45R16 je manji tochak nego fabrichkitako da ostaje razlika u tezini a to je cca 2-3kg shto nije tako puno, uz to shto je niza od fabrike trebalo bi isto da ide, u teoriji
Comment
-
Comment