Univerzalni naslon za ruke?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Yugo_IHI_Turbo
    CBC Veteran
    • 04.05.2005
    • 185
    • Batajnica,Serbia

Ne ,nemam taj tockic, ja imam sa spoljasnje strane(one ka vratima) rucicu koju povucem i onda podesavam sedista kako hocu.
    A i ispod one kupole na naslonu je metal koji se moze savijati seci i prepravljati tako da mislim da ako se dobro odradi nece biti problema.
    "If in doubt, flat out"
    Collin McRae

Comment

hmm....moracu dobro da premerim prostor a i taj naslon kad budem isao na bubanj potok, ne bih da se zeznem...

Comment

Ja sam uzeo na buvljaku (kasnije sam istog lika vidjao na bubnju) za 20 e. Za sada dobro sluzi, crni od eko koze. To sto se tice visine... Nije previsok, oni metalni nosaci lako mogu da se skrate po zelji

Comment

Spakovao si ga u juga ili u neki drugi auto?

Comment

U peugeot 306. Uz naslon dolaze 2 metalna nosaca koja se sa gornje strane fiksiraju za sam nosac. Sa bocne strane se fiksiraju za konzolu. Ja sam prema merama konzole skratio nosace...

Comment

Eeeee...to je drugo. Ja imam Juga, ne verujem da ce to da pase...
              Naravno, dusu bi dao da me demantuje neki vlasnik Juga sa instaliranim ovim cudom...

Comment

Mislim da ce te ovo uveriti... http://www.fandjo.co.yu/forum/index.php ... &hl=naslon
                Na kraju krajeva, ti nosaci se mogu iskriviti pod odredjenim uglom i usrafiti u pod ili u neku vec napravljenu konstrukciju. Sve se moze srediti
                A ovde mozes i da vidis kako izgleda

Comment

Izgleda do yaya...
                  Za nosace znam da se daju savijati i sl. ali me brine da necu moci sedista da dizem, da koristim rucnu kao i da ce udarati u nosac za kopce pojasa koji je zasrafljen u pod...
                  tesno, mnogo tesno...
                  predpodstavljam da sa pojasevima i rucnom nemas problema?

Comment

Originally posted by Samurai Jack
                    predpodstavljam da sa pojasevima i rucnom nemas problema?
                    Sa rucnom nikako, lepo sam pri montiranju ostavio dovoljno prostora. Jedino desni drzac pojasa je kraci, pa se malo teze zakopcava pojas. Moracu nekako da produzim desnu sajlu za pojas...

Comment

Working...
                    X