Originally posted by loodilo
Brisaci
Collapse
X
-
Ja skoro kupio u metrou,ne znam marku,bili su oko 700-800 RSD,grafitni,rade ko ludi a verujem da su i dugotrajni sto zavisi dal ti ja auto u garazi ili vani.Te brisace o kojima ti pricas imas u kataloskim prodajama extrasrbija i sve za kucu i ako se ne varam idu od 1200 RSD do 2300 zavisno od duzine i montiraju se na svaki auto,bar tako tamo pise,ali verujem da su puno kraceg veka,znate na sta mislim ....Samo vas gledam ...
Comment
-
-
ljudi ne bacajte pare!
nevaljaju ko originali.nece da vam izdrzi ni jedan od novembra do aprila.
Pamet u glavu i pravac DELTA po originale. Jevtiniji su od Valea i Championa.
Championi za Stila su proletos bili oko 1550 dinara
U Delti su oba bila te pare kad sam gledao da ih pazarim
Na kraju sam uzeo ove nove Bosch i dao 2700 dinara a sada bi im
najradije zapalio radnju!
Brisu oni fenomenalno (samo to rade kratko)!
Comment
-
-
Originally posted by STILISTAljudi ne bacajte pare!
nevaljaju ko originali.nece da vam izdrzi ni jedan od novembra do aprila.
Pamet u glavu i pravac DELTA po originale. Jevtiniji su od Valea i Championa.
Championi za Stila su proletos bili oko 1550 dinara
U Delti su oba bila te pare kad sam gledao da ih pazarim
Na kraju sam uzeo ove nove Bosch i dao 2700 dinara a sada bi im
najradije zapalio radnju!
Brisu oni fenomenalno (samo to rade kratko)!Bosh i Champion prave toliko brisaca da nikad ne bi prodali ako to traje i dugo.Svi njihovi brisaci rade dobro ali kratko.Za ne verovati,ali najbolje brisace koje sam imao sam kupio na buvljaku i bili su dvoredni i sve je bilo od plastike.Pet godina su radili super pod svim uslovima.Ne secam se marke,al se neko presao pa napravoi predobru robu
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by loodilo
Bas i nisam srecan sto su razlicite duzine za vozaca i suvozaca (21" + 20")
Comment
-
-
Uh, sa malom zakasnjenjem da se nadovezem na temu, tih brisaca od gume, mislim skroz od gume bez plastike, ima u Metrou i to ukoliko sam dobro video po ceni od 350 - 400 din po komadu. Lepo izgledaju a da li su i dobri ne znam. Ja u Metrou uzimam brisace koji u paru idu sa razlicitim dimenzijama po ceni od 250 din za komplet koji traju 2-3 meseca , besprekorno
, sto i nije strasno pa makar ih i menjao na 3 meseca!
Comment
-
-
@bokija
Ma oni ne gledaju kakvi su brisači već samo da ima sta da se čupaa nisam neki pratilac sporta tako da ne prilazim stadionima osim u prolazu
A Bravu si sinoć mogao da mi vidiš samo ispred kuće jer je slabo vozim ovih dana.
@NED
U nedelju ću ići da ih kupim, treba da nahvatam jednog drugara koji ima karticu za Metro pa da odemo zajednoU svakom slučaju javljam kad nešto uradim
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment
-
Comment