Kakva je to tecnost za skupljanje vode?????? Gde se kupuje , posto je, cemu sluzi ( i da li uz to i radi)???????
Kupuje se u auto-shopovima, košta oko 400din za 15-20 mazanja koja traju po 2-3-4 nedelje... namažeš na šajbu i kada pada kiša voda se skuplja i klizi sa šajbe i recimo pri padavinama gde su ranije brisači morali ranije da mi stalno rade, sada je dovoljno da uključim ono periodično, a stalni rad brisača će mi biti potreban tek pri nekim jačim padavinama za koje se inače koristi druga brzina...
Šta znam.. relativno korisna stvarčica, nije skupa za probati
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Pa da , to je kao i svetlosna signalizacija, crveno pozadi belo napred, tako i ovo, crveno kao antifriz plavo kao tecnost za stakla, pa sta god da je!!!!!
Ijao ljudi sad će mi se neko smejati Gde se sipa tečnost za zadnje staklo? Ako vuče tečnost iz one prednje boce ondak je meni tu nešto zaribalo kad pritisnem da ide voda pozadi ono samo malo pišne i ondak neće dalje da ide... inače što se tiče tečnosti za šoferku, ona od 5l je keva, a leti je dobra varijanta MER Glass + destilovana voda (napravi se smeša) i to pere šoferku do visokog sjaja, skida masnoću i lepo miriše. Može i zimi da se odradi ta varijanta samo sa tečnošću koja ima u sebi alkohol ili da se o5 pravi smeša + alkohol ima varijatni kolko oćeš!
Ijao ljudi sad će mi se neko smejati Gde se sipa tečnost za zadnje staklo? Ako vuče tečnost iz one prednje boce ondak je meni tu nešto zaribalo kad pritisnem da ide voda pozadi ono samo malo pišne i ondak neće dalje da ide...
prso ti je nepovratni ventil,tj.ona gumica u njemu i sad ti tu prosipa vodu
Ja imam isti problem,kad hocu da naprskam pozadi,prska napred!G;edao sam svuda i nista nisam mogao da vidim da curi ili slicno! Mora da je i kod mene taj nepovratni ventil zaglavio u jednom polozaju,ali nisam ga video nigde! Jel ima to da se kupi ili moram da ga nesto budzim,pod uslovom da ga prvo pronadjem
ispratis creva od boce moras da ga nadjes,svuces creva sa njega otvoris ga izvadis gumicu iz njega koja je verovatno sprzena od kvalitetnih tecnosti ocistis lepo zatvoris ga i onda lemilicom slepis spojeve da vise ne curi i radice normalno stim stoi vise nece imati funkciju da zadrzi vodu tako da ce voda kasniti 1-2sec ali bitno je da radi i da ne curi
Comment