a ja mogu da ti kazem tacnu lokaciju i ugao pod kojim ces sve 4 da pocepash...
Distanceri za Stila
Collapse
X
-
ma ne, nego treba da stanesh i prenesesh auto preko shina... i to tramvajskih, a ako naidjesh na one vozne, kao na carevoj cupriji, onda pozoves slep sluzbu da te preveze... i usput sacekas onaj voz da te udari i ubije jer jelte zivis u srbiji u kojoj shine seku gume....
Comment
-
-
...a, meni pocinje ici na onu stvar stav - sad ću ja da kažem nešto kao prikriveno, a onda nek' ostali članovi Foruma pogađaju kome je namenjeno...a, ako i ne pogode, ja im opet neću reći kome je ustvari bilo namenjeno, itd...itd...
A, ipak je namenjeno Neši, tj. meni...
Jel' da krenem sad sa edit i delete Off sa ove teme...
Comment
-
-
Re: Distanceri za Stila
Svaki auto ima svoju geometriju i nije uvek siri auto blji za voznju i stabilniji. Sto se tice geometrije automobila ima brdo italijanskih sajtova koji, doduse imaju oprecno misljenje o osnovnoj geometriji kola i promeni sila koje sejavljaju pri menjanju sirine vozila. Distanceri se ubacuju u zavisnosti od ET oznake na felni koja ustvari predstavlja koliko je linija naleganja felne na glavcinu pomerena u odnosu na (masenu) osu felne. Kod stila fabricka je et37. Pogledaj kalkulator za felne i gume mozda ce ti biti jasnije o cemu pricam. Ali u principu promenom sirine vozila menjas trag vozila a pri konstruisanju sasije vozila to je jedno od stvari koje se prvo definise pa se onda sve ostalo racuna u odnosu na to i jos nekoliko polaznih parametara. Znaci kompletno ogibljenje auta je projektovano za odredjen maksimalni i minimalni hod, trag vozila, tezinu vozila, neogibljenu tezinu, maksimalno opterecenje, lateralno opterecenje, maksimalnu snagu i jos nekoliko parametara tipa udobnost, buka ... Ali da negusim pogledaj link ispod i bice ti jasno kolike distancere mozes da stavlljas u zavisnosti od felne koju imas:
Comment
-
Comment