Servis za alu-felne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Servis za alu-felne

Potrebna mi je preporuka. Imam estetski problem sa jednom od felni, malo sam je kvrcno o ivičnjak. Sad je prilika da to ostavim da mi se napravi, jer sam turio zimske gume, pa ako neko ima predlog gde bi to moglo da se sredi?

Voleo bih da to neko baš dobro uradi, vizuelno je malo narušeno, ništa preterano ozbiljno nije u pitanju.

Tnx.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Servis za alu-felne

ima na starom batajnickom putu, kod galenike, vulkanizer i popravka felni "danko". nemam njihov tel ali su mi radili vise puta razne felne i ok su

Comment

• chikavili
      CBC Senator XXL
      • 11.02.2008
      • 732

^ gume-felne danko je najpoznatiji u gradu, ali nisam imao iskustva sa popravkom felni da bi ti nesto konkretnije rekao.

Comment

• pilauda
        CBC Član
        • 30.08.2006
        • 46
        • Blok 64

ja sam pre neke 2 godine pokrivio isto alu felnu, otisao kod danka i sredio ocas posla

Comment

• madic
          CBC Senator XXL
          • 07.10.2007
          • 844
          • Beograd

Ja sam radio pre godinu dve četiri felne kod Alu Rokija ispravljanje i farbanje.
          Felne su bile kao nove i sećam se da je kod Rokija bilo jeftinije za oko 300 din po felni nego kod Danka.

Comment

CBC Član
            • 15.03.2008
            • 19
            • Stara Pazova

Ja sam razvalio 17" felnu bas lepo, falilo je veliko parce, kada sam dosao da uzmem, nisam mogao da nadjem gde je ostecenje bilo

Popravio je covek iz Novih Banovaca, gde inace Danko donosi felne na popravku, bas je dosao kombi kada sam bio i istovarili gomilu. Znaci popravka iz prve ruke, tako nesto. Preporucio mi ga je majstor koji je menjao amortizer, sponu i jos neke stvari koje su nastradale isto kada i felna

Mogu i ja da ga preporucim dalje, sve je bilo tacno kada je rekao da ce biti i objasnnio sta i kako radi i bas je sve bilo ok.
            Jedino je cela informacija beskorisna, ne mogu da nadjem broj telefona

Comment

• madic
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 844
              • Beograd

A jel bila manja cena nego kod Danka?

Comment

CBC Član
                • 15.03.2008
                • 19
                • Stara Pazova

E pa nemam pojma, nisam ni pitao koliko bi tamo bilo. Mada koliko sam shvatio, sto je covek i rekao, on sredjuje sve felne za Danka, pa i da sam tamo odneo opet bi on radio. Logicno bi bilo da je jeftinije direktno kod njega, a opet ne mora da znaci, za njih radi na veliko a ja sam pojedinac, ne znam.

A decko koji je dovezao taj dan felne od Danka je nazvao odmah telefonom i pronasao mi tamo gumu (koja je posle incidenta imala rupu velicine, paa.. lubenice ), to sam uzeo tamo sutra.

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

danko ne nosi felne u banovce vec ih u onoj drugoj radionici ispravlja na batajnickom drumu, ispravljao sam ranije vise puta kod njega i gledao sam na licu mesta sa njima ceo proces danko moze sigurno ekstra da ti uradi, alu roki sam isto imao prilike da vidim felnu koja je odvaljena kako je uradjena, ali oni to nose u okolinu pozarevca pa se tamo radi, tako da im treba sigurno nekoliko dana, a kod danka sam radio odmah. Za tog u Novim Banovcima sam i ja cuo, ali nikakav kontakt nemam.

Comment

• nidza
                    CBC Senator XXL
                    • 16.04.2008
                    • 496
                    • nbgd

Sad sam zatečen, jer mi je većina ljudi skrenula pažnju da ne idem kod Danka uopšte. Što se mog iskustva sa njima tiče, ispali su više nego korektni kad sam uzimao točkove kod njih, istina sve je bilo potpuno novo.
                    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Transporter
                      CBC Senator XXL
                      • 12.03.2006
                      • 568
                      • Avala BGD

A sta je tu moglo da ne isadne korektno ? I ja bi te ljubio u bulju da mi dodjes i kupis sve novo, das kes i odes a ne da smaras ceo dan i da se cenjkas kao 80% onih koji idu tamo
                      Danko je ok lik, ali i on se malo izbezobrazio otkako su mu stigle te silne nove Turske i ko zna kakve felne i otkad je otvorio jos jedan servis, prema onima koji uzimaju novo i skupo je ok, a sa onima koji gledaju da prodju sto jeftinije nije bas najljubazniji.... Moze tamo svasta da se nadje ali cena je prema svima razlicita, zavisi kako mu ko naleti...

Alu Roki radi ok ali dere sa cenama, i on sve radi u BG otkako je otvorio servis, mozda nesto i nosi u Veliko Orasje ali to resava brzo, jedino sto on ima malo vise posla pa mozda sacekate neki dan za kompletno sredjivanje, i oni likovi koji rade kod njega su malo neljubazni, vecito im smeta nesto... Meni je jednom dramio sto mora da namesta gumu /40 i da skida 2x, kao brate znas ti koje je ovo zezanje, a ja stojim i gledam kako drugu gumu lik monitra za minut !
                      Polovne felne su mu skupe pogotovo one koje je on sredjivao, cena kao da je radio pozlatu
                      Cene guma su mu isto prepumpane, ja hteo da menjam neke 245/40 17" za 235/40 moje novije 2 god i bolja sara, realno bolja guma duplo on mi trazi da mu doplatim 50e, mentol... Cak je i od Danka skuplji !
                      I jos nesto sto me smara kod njega je sto je ispravljanje felne recimo 20e da li je to minimalno ili odvaljena felna nebitno, mislim ok kad je odvaljena naplati i sredi za za nesto sto se ne vidi i sto je minut posla traziti 20e malo je preterano !

Za ispravljanje felni preporucujem Djoleta na Bulevaru ili vulkanizera u Beranskoj na Banjici, ok cena, srazmerna onome sto se radi i relativno brza realziacija...
                      Za tog lika u Banovcima sam cuo da radi ok ali da nije bas jeftin, kad sam cuo da ortaku trazi 800e da mu ispolira 4 venca na felnama pao sam na ****
                      Takodje ima jedan u Dobanovcima (Top-Guma) Živko se zove lik koji radi, meni je ispravio, peskirao i ofarbao 17" za 100e i mogu reci da je sasvim ok uradio posao za te pare jedino sto morate da ga jurite i da ga zivkate telefonom stalno ali sta da se radi, niko nije savrsen...

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

Ja ni danka ni rokija ne bih preporucio, nisam pametan ko bi to mogao da uradi posteno i da normalno naplati. Nazalost zivimo u zemlji Srbiji, pa je sve moguce, pa cak i to da je ispravljanje felne 20 evra ....

@transport
                        ti si bas potkovan znanjem i iskustvom na tu temu

sta mislis o onom goranu sa karaburme?

Comment

• Transporter
                          CBC Senator XXL
                          • 12.03.2006
                          • 568
                          • Avala BGD

Pa vidi on mi nikako nije usput tako da nisam isao tamo, vrovatno ima neko sa Karaburme ko ce reci pravu situaciju

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

Originally posted by Manfred
                            sta mislis o onom goranu sa karaburme?
                            Duplo skuplji od od Radovana iz Banovaca.
                            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

ja koliko znam Roki nista nije ispravljao u bg, mozda se to promenilo, ali tada je noseno sve u Veliko Orasje. Ni Danka ni Rokija ne bih mogao da preporucim za gume, jer oni su 2-3ruka, imaju uglavnom matore gume, jake cene.. ko gleda polovne gume samo Platicevo, ili ako se posreci po forumima da neko prodaje.

Comment

Working...
                              X