... ja sam svoje felne upravo danas poslao u kraljevo na sredjivanje pa kad stignu mogu da okacim ovde da vidite sta znaci majstor i koliko naplacuje svoj majstrluk. ali ne ispravljanje , varenje i sta ti ja znam, nego sredjivanje, sminka...
moze li se znati kome si slao u Kraljevo, cena slike... ?
Momak se zove Mario Hrenko. cena je od 10e po felni pa navise zavisi sta zelis. ovo kosta 10e po felni... zivi i radi negde blizu beranovca ako zelis kontak javi se na PP
ovaj rub je bio fabricki poliran tj obradjen na CNC masini i plastificiran. ta plastifikacija je pocela da se ljusti na jednoj felni a na drugoj je na jednom mestu rub bio odran. covek je nalio aluminijumom tu gde je bilo odrano, obradio , skinuo taj lak i ispolirao do viskokog sjaja rubove.
prodjes cvetka, pa jos jedan semafor, pa onda gledaj desnu stranu.
usput, na ulasku u kaludjericu ima na samom semaforu vulkanizer i ispravljanje felni. za izbegavanje su. zabrljali su mi jednu felnu poprilicno, moram da se vratim da reklamiram a bice natezanja svakako
Dve su ok a dve imaju na par mesta rđu, da li da peskiram celu felnu i ofarbam ili da ovu lokalnu rđu dobro išmirglam i ofarbam?
Jel ide neka posebna farba za felne?
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Ovo su ostecenja na moje dve felne (po dva ostecenja na svakoj - obe leve posto se uglavnom parkiram uz levi ivicnjak [smilie=mad0235.gif]) :
Ostecenja su mala ali izgledaju bukvalno ODVRATNO !! Povraca mi se kada ih vidim. [smilie=character0029.gif]
S obzirom da ostecenja nisu velika i pretpostavljam da nije veliki posao to popraviti (mada me zivo zanima kako se to radi) koje je najbolje mesto U BEOGRADU gde bih mogao da ih odnesem da mi ih poprave (druge dve su prakticno neostecene) i koja je cena za ovako nesto? Da li se nesto promenilo sto se tice preporuka?
Comment