Ja imam da prilozim reno 4,ali ne znam da li moze da posluzi,kad je deda prodao fiat ar55,ako nista onda prilazem i ja 10evra
Vidju staylinga :lool:
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja predlazem da iskoristimo OVO za zaletanje:
I nije ni za sta bolje
Comment
-
-
Pa sudeci po rubovima i sajtnama, smejace se publika, kad sasija i trapovi sve s motorom polete sa starta, a skoljka se pokida i ostane na startuUgradite mu daljinski
Samo ne daj M-u za volan, on iz zajebancije ima da se zaleti ne pored nego pravo u mene, kakav je...
Mali off: Urose znas da i ja i ti imamo jako slicnosti mnogo srece sa autima? Oba imamo NEKRETNINE!
Comment
-
-
Originally posted by 206Pa sudeci po rubovima i sajtnama, smejace se publika, kad sasija i trapovi sve s motorom polete sa starta, a skoljka se pokida i ostane na startuUgradite mu daljinski
Samo ne daj M-u za volan, on iz zajebancije ima da se zaleti ne pored nego pravo u mene, kakav je...
Mali off: Urose znas da i ja i ti imamo jako slicnosti mnogo srece sa autima? Oba imamo NEKRETNINE!. Sigurno vredi koliko i 50ks nos shot
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Ja se samo pitam ko ce pre da zavrsi
Urose....zamajavaj Nikolu sto duze. ili mu reci da ubaci neki chip da mozemo da mu stucamo auto na dugme dok voziTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by 206Evo i moj doprinos stylingu, moj rucni rad, video sam ga kod limara pre par godinaMozda nekome i bude poznat auto sa slike
Da mi je znati ko je ova ****** sto unisti ovaj lepi PUG.
PS: Promasio si temu - " U cemu sedimo, slike posle udesa"To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment