Vidju staylinga :lool:
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
ah da to za infarkt...ne brini se ti si vec puko ko livada"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by NezkiNovi Audi A9 je poceo serijsku proizvodnju
.
.
Pazite, ovaj A9 ima nekog smisla:
Zamislite da nema dimnjak na haubi, i izgledao bi kao neki retro muscle, uz adekvatniji prednji branik. Zadnji deo je katastrofalan, ali da nije preterivao sa izduvima, da je napravio kupea, produžio prednja vrata, napravio lepši prelaz na zadnjim blatobranima, nazad stavio široke farove koji bi išli do polovine rastojanja između sadašnjih farova i audijevog znaka, potpuno preradio donji deo zadnjeg branika i stavio difuzore umesto centralnih izduva i široke pravougaone izduve malo bliže nego što su ona kamionska svetla u branicima, i uz malko veće točkove auto bi bio wow.
E sad je pitanje šta mu bi pa me nije poslušao, već je zastranio, i pretvorio moju priču u "da je babi ekran, bila bi telefon".155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Pa da, bio bi... ali ga je covek uradio po svom (ne)ukusu...
da da da, i ovaj je sampion, nije mi jasno kako ljudima nije zao takvog auta, ok da tamo neki blesavi poljaci krpe tamo neku kantu od peglice ili lade ali bas novu Mazdu ili a6, neoprostivo"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment