Vidju staylinga :lool:
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uh breeee, ovaj je reshio da dobije minimum dvadesetak konja...
Comment
-
-
Originally posted by Darko_NSOriginally posted by sri98Majstor stylinga
da su sredili auto do ja*a
Sto se tice Rumljana, vec je bila blaga prozivka ranije, sto se tice stila voznje koliko se secam
Comment
-
-
podrucja RU od kojih savetujem da se drzite na distanci....
mesta, jer bude po jedan semafor u selu (koji inace radi samo par dana nedeljno) pa kad dodju u Novi Sad kad je najveca guzva u saobracaju pogube se strasno!!!
Comment
-
-
Ali ja znam taj fazon. To su ludaci. Njemu je ostala maska iz neke kombinacije od BMW-a i on je to morao negde da ugradi. Kao "zeljko" stavio je na yuga.
Nisam se saginjao ispod kola ali verujem da sigurno ima neke neonke i to neke boje koja nije za to i ne slaze se ni sacim.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ma ljudi razmislite malo dublje, iako lici na styling ovo je vrlo dobar tuning. Usmeravanjem vazduha kroz one dve skrge, koje su specijalno dizajnirane za tu svrhu dobija se extra hladjenje koje obara temperaturu motora za 15 stepeni, preneseno na efikasnost motora kome sagorevanje i strujanje kroz usis postaje granicnog kapaciteta bloka a u prevodu +15 konja na vidiku... da ne ulazim dublje u temu.
Comment
-
-
Comment