Maki to je taj isti. Jedan jedini, nisam zagledao sliku jer sam svaku trku gledao, bar ono sto je snimano :lol: i znam da je Atanackovic (a i pise na staklo, sad sam video)
fitja(zhuti) spada u HOBBY class-u do 1600ccm
i ima 300ks u njemu je motor od Alfa-Romea, a of fitje je ostala samo
shkoljka.
A to kad se zapalila, mislim da je to bilo u Budvi.
a secam se jedne godine, na ushcu neko je raspalio cofija od pozadi i razbio mu
ono vestacko zadnje krilo od fiberglass-a, lepo se kod pukotine iskrivila ta plastika(znate da to moze da posece kao noz) i shiljkak je pocepao
zadnju gumu(mislim da je bila desna),i na kraju trke je bio drugi iako je bio pao na poslednju poziciju
posle tog udesa, a shteta pola gume se "sastrugalo" i obmotalo oko poluosovine, a od velike brzine i trenja se sva istopila....
Fica tacnije ima samo krov od fice, ostalo je konstrukcija koju su pravili od nekih cevi. Motor, menjac i delovi trapa su od Alfe koju je Mikica Vesnic uvezao davno, bio sampion sa njom u ST-u i prodao je Atanackovicu. E onda je Boban slomio Alfu trenirajuci pa je odlucio da iskoristi ostatak. Nalili su blok na 1500 ccm skrpili konstrukciju od cevi...
Sve u svemu 100% Srpska Improvizacija
Vojvoda, zaboravih da ti napisem. Ako zelis da "pravis" polo, pogledaj ovde: tuningteile.de Cene su ok samo ti treba neko iz svabije. Sto se tice polo-a SVAKA CAST.
UVEK VW
Koji je motor, godina, oprema?
pa ovako:
polo je 97. godiste
presao 97000km
uvezen je prosle godine, ja sam ga kupio od tog coveka(prvog vlasnika u Srbiji)
1000ccm benzinac
50ks=37kw(znam da je malo ali u ova teska vremena dobro dodje mala potrosnja :lol: ovako malog motora)
3-vrata
od opreme ima sledece:
servo
ABS
2xairbag napred
ostalo je sve klasika.
P.S. hvala ti za onaj sajt! bio sam na njemu i ranije, nego mi bio prso' comp pa mi se izgubila adresa, bio sam po*izdeo! :lol:
DA NE BUDE ZABUNE-OVO NIE MOJ POLO!!!! I MNOGO MI JE KRIVO ZBOG TOGA!!!!!!!!!!!!
evo sa malim zakasnjenjem neke slicice nabudzenog pola
inace ove stvari me zanimaju :lol:
znam da nije nesto posebno ali ovo je moj pravi ukus:
ovo je moja ciljna grupa
trebale bi manje prepravke ali u sushtini to je to :lol:
znam da se o ukusima ne raspravlja, pa bih molio clanove foruma da se suzdrze komentara
poazdrav!!!!!!!
Comment