Farbanje alu felni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luka1
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2004
    • 170
    • Skoplje-Makedonija

maki

Unutrasnju gumu ti je poderala vanjska guma zato sto se unutrasnja guma montira jedino onda kada je vanjsku nemoguce zalepiti sa cepovima,no tada je sigurno ostecenje bilo u obliku reza koji zvace unutrasnju gumu ako nema neka tip top fleka.Imas da se nabave i gumeni ventili sa ukrasnom metalnom kapicom ili kompletan metalan ventil sa gumenom strukturom bez da se mora srafiti sa matricom\
    pozd
    Pozdrav za staro drustvo

Comment

• maki
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 878
      • Budva, CG

ovi sto su bili na felnama su dosli sa njima,bas dobro izgledaju,kratki su a i prakticni sto se tice skidanja.
      a unutrasnja guma je bila poderana sa donje strane,sa one kojom dodiruje felnu,ali koji je to mozak da stavlja unutrasnju gumu 14" na felnu 15" sa nisko profilnom gumom 205/50
      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• 24v
        CBC Senator XXL
        • 11.12.2004
        • 479
        • Beograd, Karaburma

Maki sto si uradio uradio si. Ofarbaj te felne i ne pravite filozofiju od toga. Ne radis ih za sebe nego za drugoga!!! Niko ti nece reci hvala sto si ih tako dobro ofarbao.
        I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Dutchman
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 741
          • Vracar centar sveta

peskiranje + termichka obrada neshto kao kaljenje da felna se osvezi i dobije na zilavosti + plastifikacija u belo za 13ticu = 8 eura mislim da je za vece felne 1euro skuplje a druge boje morao bi da proverim znam da je 15tica u perli valjda 15eura , u svakom sluchaju na tu belu plastiku moze da se direktno shprica "Akril za abs" u zeljenoj boji , mislim da je samo peskiranje oko 4eura
          Prevelika slika u potpisu!

Comment

• maki
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 878
            • Budva, CG

Originally posted by 16v
            Maki sto si uradio uradio si. Ofarbaj te felne i ne pravite filozofiju od toga. Ne radis ih za sebe nego za drugoga!!! Niko ti nece reci hvala sto si ih tako dobro ofarbao.
            sto je najgore nisam jos nista uradio po pitanju farbanja , eno ih stoje ostrugane i cekaju na farbanje a ja nikako da se nakanim
            HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

Working...
            X