dobra fora to sa providnim svetlima. e, sad. koje sijalice staviti da bi imali odgovarajuce svetlo kao rezultat kad zasijaju ta bela svetla... video sam ispred mene nekog nabudzenog keca sa sva tri bela i izgleda totalno bezveze nocu (kad sijaju). tip imao originalne bele sijalice.
sta uraditi da se dobiju prave boje, a ne "prebudziti"?
plus pitanje:
IMA LI BELIH PREDNJIH ZA KECA? onih velikih kvadratnih, na cosku. na fijatovom forumu ima ih na slikama 128mica, na skoro svima su providne, bele. ima li ih kod nas? ja ne mogu vise ni zute da nadjem...
Sijalice imas u boji, naranzaste, a crvene isto mogu da se nadju, ali su dosta redje, a u krajnjoj liniji mozes da kupis boju za sijalice i da ih ofarbas u crveno.
mislim da vazi za Wartburg, Ladu i starije automobile koji gube boju cak i od stajanja na suncu. to je povrsinski bojena plastika. nisam jos video da su "Saturnusove" plastike pobelele. moj kec je 25 god. star i na ulici je 17 godina. veruj mi, zeleo bih da su pobelele plastike! jeb. ko nove su i dalje.
Da, proizvode se sad zato sto su se svi primili na bele stopaljke za Yuga, pa su predpostavili da ce i za keca da idu tako isto.
Verovatno ih 21. oktobar proizvodi...
Comment