Od cega je na doticnom stojadinu zadnji branik. Inace U Nisu su komplet ovih zadnjih BELIH svetala 600din.Kupio sam prosli vikend.Ima i crvenih sijalice kom=25din,narandzaste kom=50din.
komplet (za jednu stranu ili...?)
inace, ne svidja mi se sto su i crvene macije oci "ubili" u belo. mislim da je to bezveze. ipak je to drugi komad plastike, ne lije se izjedna... mislim da nije ni po propisu, btw
Od cega je na doticnom stojadinu zadnji branik. Inace U Nisu su komplet ovih zadnjih BELIH svetala 600din.Kupio sam prosli vikend.Ima i crvenih sijalice kom=25din,narandzaste kom=50din.
Ja se danas (nisam prespavao, pa mi je jos nedelja ) ubih od trazenja po auto pijaci Nisu, niko nikad nije ni cuo za takve "stopove", cak mi se jedan lik koji prodaje neke "ultra" stop-lampe za novija vozila, 'ladno u lice nasmejao i rekao: "Za keca? "
@milemar: Jel imas neku informaciju o liku od koga si kupio bele stopove?
P.S. Ako neko ima neku informaciju gde mogu da se kupe ovi stopovi (sa brojem telefona) zbog nas iz unutrasnjosti, neka posalje na PP.
Ja se danas (nisam prespavao, pa mi je jos nedelja ) ubih od trazenja po auto pijaci Nisu, niko nikad nije ni cuo za takve "stopove", cak mi se jedan lik koji prodaje neke "ultra" stop-lampe za novija vozila, 'ladno u lice nasmejao i rekao: "Za keca? "
@milemar: Jel imas neku informaciju o liku od koga si kupio bele stopove?
P.S. Ako neko ima neku informaciju gde mogu da se kupe ovi stopovi (sa brojem telefona) zbog nas iz unutrasnjosti, neka posalje na PP.
Ima na auto-pijaci kod onog sto prodaje NOVE delove za Zastavu, sa leve strane u glavnom redu, kad se ide prema pumpi, blize pumpi.
Komplet je 600 din. (oba zadnja), a bocni zmigavci su 100 din/kom.
jel ti stopovi za stojdzu mogu da se kupe samo na pijaci ili mozda ima i u prodavnicama? ja sam za samaru kupio u prodavnivci prednje migavce.
aj mi recite kako najlakse da ih nadjem, hocu drugu za rodjendan da uzmem! inace sam u zrejnaninu i u novom sadu cesto... da znate sta mi je najblize...
hvala unapred!!!
Comment