"Pimp my Ride" u Srbiji by MATRIX TUNING

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • radja
    CBC Član
    • 11.03.2005
    • 31
    • Novi Sad - Indjija

"Pimp my Ride" u Srbiji by MATRIX TUNING

Posto vidim da niko jos nije postavio temu,a ceo dan se najava vrti na TOP FM Radiu, da vas obavestim da se organizuje "Pimp my ride" u nasoj zemlji.

U pitanju je nagradna igra koju organizuje radionica "MATRIX-TUNING" iz Beograda.
    Ideja je zasnovana na popularnom MTV show-u "Pimp My Ride", ali je naziv drugaciji.
    Jednom recju - svako ko zeli da ucestvuje treba da se prijavi u njihovim prostorijama od srede 07.12.2005. do subote 10.12.2005. god i da uplati kotizaciju 1.000 din.

U nedelju 11.12.2005. god bice javno izvlacenje (ekipa emisije T&S pratice ceo dogadjaj) i nagrada je kompletno modifikovanje (sredjivanje) vaseg automobila, sto podrazumeva da ce na automobilu, naravno uz "neke" sugestije vlasnika biti odradjene sledece stavke:
    1. Kompletan body kit (prednji i zadnji branik, sajtne i spojler)
    2. Farbanje celog auta ili nekih delova i Airbrush
    3. Aluminijumske felne sa gumama,
    4. Amortizeri i/ili opruge.
    5. Audio sistem (ja mislim kompletan: head unit, zvucnici, woofer/i, pojacalo...)
    6. Izduvni sistem
    7......

Koliko ja znam Tuning, odnosno povecanje performansi na samom motoru nece biti u prvom izvlacenju radjen,al opet treba se raspitati na licu mesta.

Automobil, koji se izvuce predaje se na rad u ponedeljak 12.12.2005. i predaja, odnosno isporuka zavrsenog vozila se radi 25. 12.2005. god kao posebna atrakcija na 10. Tuning&stylin show-u koji se odrzava na Beogradskom sajmu.

Ekipa emisije i casopisa "TUNING&STYLING" je medijski pokrovitelj ove nagradne igre i celokupan izvestaj ocekujte u narednoj emisiji i sledecem broju magazina.

Vise informacija o samoj nagradnoj igri na sajtu www.matrix-tuning.com
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Cuo i ja. Ceo dan onaj kaki na radiju, smarac smucio mi se. Jos kad kaze da dobije "Tuning" & Styling ocu da umrem od smeha.
    Dalje ruke od mog auta
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• HotDog
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 965
      • BSG 75 (011)

Meni se cini da oni za MTV ne uplacuju nikakvih hiljadu dinara/dolara/skoljki/zlatnika...

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Pa da...lopovi...i nek se prijavi 200 ljudi,eto im lova odakle da srede taj auto...
        Power of dreams !!!

Comment

• Dutchman
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 741
          • Vracar centar sveta

Aj svi da uplatimo , a nek srede nekom komshiji kola

Ljudi Srbija je ovo ... u ostalom full auto za 10 dana da se spakuje naivno nema shta, nekazem da nemoze ali je veoma diskutabilno pitanje kvaliteta .... ali da neulazimo u detalje srecno sa emisijom, nagradnom igrom i svim ostalim
          Prevelika slika u potpisu!

Comment

• DELracing
            CBC Veteran
            • 08.04.2005
            • 127
            • BGD

Naravno da moraju da naplate. Koja televizijska juca stoji iza Pimp my ride a koja iza ovih nasih. Plus emisija tuning & styling jos nije ostvarila dovoljnu gledanost(bez uvrede)
            Ford Puma 1.7 16V
            Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Originally posted by DELracing
              Naravno da moraju da naplate. Koja televizijska juca stoji iza Pimp my ride a koja iza ovih nasih. Plus emisija tuning & styling jos nije ostvarila dovoljnu gledanost(bez uvrede)
              Naravno...Srbija...
              I ne zaboravi ko su "matrix" a ko "west coast customs", njima je tih 15ak hiljada dolara pickin dim...

Comment

• maki
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 878
                • Budva, CG

dobro,to sve stoji, bez obzira na sve to mi je malo trulo, taj sto dobije odveze auto ovi mu naprave i kao ima ludilo sredjen auto bez ikakvog truda, takv nacin sredjivanja i sredjivanje tipa otici kupiti spojler,branik, chip..... i ostaviti da ti drugi sve srede mi je totalno bez veze, niko nije sam pravio te spojlere i dizajnirao ih,mozda par njih sto rade za tih nekoliko styling radionica kod nas
                HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Pa dobro ne znaju bas svi sve sami da rade!I ne mozes sve sam napraviti!
                  Mislim da je ovo poveci zalogaj odjednom ovako nesto!Bojim se da ce se na ovome zavrsiti!Mislim da ovakav projekat treba da se prikazuje na nekoj daleko jacoj TV i uz malo punije sponzore!

Ne znam zasto se mi uvek trpamo negde gde nam jos uvek nije mesto!?

I love my

Comment

• luka.l
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 490
                    • Beograd
                    • ВАЗ 21213

Pa sta ce ti veci sponzor od matrix-a samom sebi.
                    - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                    - "I vi ste dobro."

Comment

• 156V6
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 415
                      • BEOGRAD

nek im je sa srecom( svima koji ce imatii posla sa matrixom) mada izmedju dva zla(Fandjo) oni su jos i dobri samo rokove nikakve ne postuju.

U svakom slucaju posto je ovo Srbija siguran sam da ne rade nista za svetsku istinu ,200kolica x 1000dindzi i vec su se otplatili plus besplatna reklama za nove musterije koje ce da oderu

S`rbijan Styling b`ateee

Comment

• DELracing
                        CBC Veteran
                        • 08.04.2005
                        • 127
                        • BGD

Pa da. Ovi iz matriksa se ustvari cimaju da ne izgube prikljucak jer se fandjo bas trudi da razvije T&S kod nas a realno ni jedni ni drugi nisu doprineli bog zna sta osima par kich kola koja vidjas na ulici. Stvarno je retkost na nasim ulicama videti stilski odradjen auto(mislim na one sa velikim plastikanerima).

Da ne ispadnem uvredljiv CAST IZUZETCIMA

(vec vidim kako ce neko da me na****)
                        Ford Puma 1.7 16V
                        Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Pa ne moze matrix da bude bas sam sebi spoznor!Oni rade samo i farbanje kolko znam!A gde je muzik i felne i eneteriujer koji ce rade!
                          A sto se rada matrixa i fandja tice tu nema dileme!Kolko znam i kola koja sam video da je uradio matrix su bila extra odradjena znaci sve je lepo uklopljeno nema da srtci sl.A fandjovo em je ne simetricno, em nista uklopljeno em otpadaju plastike
                          Sto se rokova tice i jedni i drugi smaraju do jaja!U svakom slucaju videcemo sta ce ispasti od svega toga!

I love my

Comment

• shadow
                            CBC Senator XXL
                            • 23.09.2005
                            • 555
                            • Beograd

Zasto imam utisak da ce biti namesteno? Ljudi ce da daju kintu...a oni ce izvuci nekog "svog" i njemu odraditi auto...
                            My crew is all fired up
                            Y'all better just wise up

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Klasika...
                              Power of dreams !!!

Comment

Working...