ali tipicno za nase prostore,cim je neka nagradna igra,izbor za mis,.... stalno se namece to da je sve namjesteno, da li je to stvarno tako ili smo mi toliko skepticni po pitanju bilo kakvog izbora ili nagradne igre
a za 10 dana nema sanse da naprave to da valja, najvjerovatnije da ce tih 10 dana da se razvuce na pola godine
Oni korektno odrade posao,znachi sa tehnicke strane su ok ali rokovi pa to je dno dna...mesec dana im je trebalo da urade leteci spojler kod mene.Tri nedelje im je trebalo naknadno za dve sajtnice i sta reci
Pa dobra je fora sto su ograniceni da auto mora da se preda vlasniku 25.12.2005. jer je zakazana promocija.
Cinjenica je da ne postuju rokovi (kao ni jedan jedini limar/farbar kojeg ja znam) al da mogu da urade na vreme i to kvalitetno - dokaj je njihova plava fiesta koja je uradjena za 10 dana. Znaci kad uzmu samo jedan auto da rade, onda ce i rok biti ispostovan. Problem je sto svi ti majstori uzmu nekoliko auta odjednom da bi imali sto vise posla i onda se probija rok. Ja ih razumem jer bi mozda i ja tako radio da zivim od toga.
A sto se tice namestanja, pa ne verujem da ce izvuci nekog svog (mozda slucajno) jer on hoce da napravi ovakvu igru svakog meseca, a i ako bude namestao, nece napraviti ni jednu sem prve.
A i izvlacenje je javno (mogu svi da prisustvuju) tako da mislim da je i to jedan od dokaza da je sve regulare...
Il ce izvuku trulog ficu il Porshea GT3 , ni na jednom ni na drugom nema sta da se radi
Shala, nemam pojma ko su u Matrixu i sta i kako rade, samo da nebude missmach na delovima koji se dodaju na karoseriju, kao vidjeno na TS Show u NSu letos, no, druga je firma bila pa ... neznam, skeptik... previshe fusheraja sam video chak i ovde ima zabusanata
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
A sto se tice namestanja, pa ne verujem da ce izvuci nekog svog (mozda slucajno) jer on hoce da napravi ovakvu igru svakog meseca, a i ako bude namestao, nece napraviti ni jednu sem prve.
A i izvlacenje je javno (mogu svi da prisustvuju) tako da mislim da je i to jedan od dokaza da je sve regulare...
Nadam se da imaju bilo kakav pravilnik, par puta sam organizovao nagradne igre za koje je VEOMA bitan sam pravilnik o eventualnom uchestvovanju / ne uchestvovanju.
Btw, poshto je ovo KOMERCIJALNI poduhvat dotichne kompanije, rachunaj da je ista, bar za sada dobila besplatan reklamni prostor na CannonBall-u. Ovo napominjem zbog matematike koju dotichni koriste prilikom naplate izrade plastichnih dodataka.
Sve u svemu, lepa ideja koju nabudzimiauto ekipa (chini mi se) nije realizovala do kraja (kad smo kod toga da li je Boki upoznat sa ovom akcijom?) Sve u svemu lep nachin da manje imucni (ukoliko im se posreci) dodju do nechega shto zhele.
Nadam se da postoje i uteshne nagrade makar za 2go i 3ce mesto.
Ja upadam li upadam, ko neki padobranac!!!!
Nego.....
U vezi ovih firmica koje proizvode tu plastikariju za automobile, jel se to radi po nekoj licenci, ili su to kod nas "freelance", poslovi?
Zanima me ko dizajnira te stvari, ili se mere i oblici tih branika i svega ostalog kopiraju odnekud?
Pa vecina ljudi koji se profi bavi time ima kalupe manje vishe svega shto dodje kako tako od preko... e sad poshto dodje komshijin golf kad se radi za reno secka se i nastavlja i tako dobija isto samo malo vece ili malo manje ili malo lepshe ili malo ruznije...
elem ima i likova kao hmm neki tamo koji uzmu crtez i krenu polako ali te varijante su skuplje dosta jer se polazi od nule i potrebno je dosta vremena da bi sve ispalo kako treba... onda polazesh pravo na svoj kalup ... ali kad bi se zezali ostaje ti moralna satisfakcija da ima neshto unikatno i lepo dok npr taj kome si radio ne chukne malo branik i odnese ga u neki od dotichnih radionica na popravku a ovi mu skinu kalup itd itd... tako u krug...
uradjena je i ta astra, svi smo vidjeli slike, i oni koji su prisustvovali ts vikentu na sajmu mogli su da vide kako to izgleda. autic je dosta dobro odradjen, mada je promocija bila malo zbrzana, znaci, hauba nije otvorena niti su se mogle vidjeti promjene na unutrasnjosti vozila, muzika i dr...... sto li je to tako,,,,,,
i da ne budem neiskren, bilo je u pitanju sestrine drugarice decko......da ne preciziram,,,,,,,, kao i sve ostalo....danas u nasoj drzavi ali i svuda u svijetu.... ne baca se danas tako lako 5000e ma kolika reklama bila u pitanju, za nekog tamo peru palestinca iz gornjg donjeg, samo je bitno da nije covjek iz blize okoline... to se lako da odraditi, ali nama i dalje ostaje da se nadamo i vjerujemo da se nesto moze naci na putu, i da ce nam neko drugi odraditi..... nema bajo od tog nista, nego alat u sake, pa radi svog zmaja.....
pa njima je trebao atraktivan auto koji se lako da odradti, a da ih ima malo na putu skockanih, tako da yugo ili golf vjerovatno nisu dolazili u obzir.....
Comment