AJD POMOZITE I MENI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivan_alfa
    CBC Član
    • 23.11.2005
    • 41
    • NIS

AJD POMOZITE I MENI

Jedna rec ili komentar bi veoma pomogo .
    Zelim da ostvarim svoj san,i imam auto kakvog sam odavno zamisljao, nebih zeleo da se razocaram kada mi upropaste auto, tako da bi svako iskustvo veoma pomoglo .Pomozite mi i predlozite koji je bolji od ova dva servisa o kojima svi dosta pricate,za pravljenje spojlera, nebih nesto mnogo,OSNOVNO ,ili vec nekog treceg. Posto nepostoje original spojleri za moj auto,imam nacrte kao bi zeleo da to ispadne.Nebih zeleo da vas davim sa slicicama. VEOMA ZAHVALAN
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Slobodno posalji svoje nacrte kako bi zeleo da ti izgleda auto.Bolje je da pre nego sto uradis cujes komentare i savete!

Moja preporuka je da prvo pozoves Shivu automotive,da vidis jel ima vec nesto od gotove plastike za tvoj auto....a verujem da ima!
    063/8068-962

Sledece varijanta na koju bih ja ishao je Pikec...

www.pikec-tuning.com

Pozzz
    Power of dreams !!!

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Ja jednostavno ne bih svoj auto poverio nikom od pomenutih na sredjivanje.Jednostavno bih malo probunario po katalozima svetski priznatih proizvodjača(da ne nabrajam) odabrao ono što mi odgovara i naručio.Takve stvari iz iskustva prosto same čuče na svoje mesto....Naravno pored volje i želje treba imati i novčanih jedinica!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Alfacrazy
        CBC Veteran
        • 21.01.2005
        • 125
        • Kragujevac

Evo, pogledaj malo ovaj link:
        http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... 13_92.html
        Sve zavisi koliko novca mislis da potrosis na sredjivanje auta. Siguran sam da ce se vec naci neko iz kluba da ti predlozi najbolje resenje, samo budi strpljiv
        When Henry Ford saw an Alfa go by he used to lift his hat in salute, so should BMW owners!!!

Comment

• ibiza
          CBC Senator XXL
          • 16.03.2005
          • 304
          • Beograd
          • Renault clio sport 172

Ako si zainteresovan javi se na PP da ti dam broj od coveka koji pravi sve sto nacrtash.Kvalitetno i povoljno.

Comment

• ivan_alfa
            CBC Član
            • 23.11.2005
            • 41
            • NIS

HONDA-istacicu slike obavezno,hvala ti na preporuci, poslacu e-mail "pikec-tuning" sa svim slicicama i predlozima pa videcu sta mi moze reci i predloziti a i Subotica malo mi je daleko sam put ima da me kosta,ali auto je auto.

TETAK-postujem tvoje misljenje veoma,rado dajem svoj auto majstorima,najbolje bi bilo da sam umem da napravim sve sta hocu,za sada je islo ** * 'mojih ruku delol ,ali za dalje treba mi pomoc. POZZZDRAV

Alfacrazy - Veoma zanimljiv predlog,ali toliko para Ipak hvala.

Ibiza- evo ovde pogledaj fotke, pa posto ga znas vidi dali moze to da mi uradi. P.S. PP

Comment

• ivan_alfa
              CBC Član
              • 23.11.2005
              • 41
              • NIS

POMOC..POMOC..POMOC..POMOC..POMOC..POMOC..POMOC..
              Recite bilo staaaaaaaa?
              Narode komplikujem vam posao ali u trenutku da kada vam pisem nema sanse da proradi server, sta sam imao od ranije slicica tu su
              U potrazi za modelima, i kako bih uradio auto naisao sam na neke interesantne primere. Tako da bih od ove Alfe uzeo ceo prednji branik,ali bez najnizeg dela http://img229.imageshack.us/img229/5491 ... ize0gg.jpg

Umesto njega bi stavio nesto poput ovih sivih dodataka,od ove astre http://img225.imageshack.us/img225/1213 ... ize0ue.jpg

Tako da to ispadne nesto ovako http://img223.imageshack.us/img223/6545 ... ize9ud.jpg

Naravno da branik bude u crnoj boji.kao i ove dodatke na pragovima koje nisam stigao ga stavim na slici,
              Zadji branik,po uzoru na ovu korsu http://img229.imageshack.us/img229/7049 ... ize7xu.jpg -zamisljam ovako http://img229.imageshack.us/img229/1641 ... ize1jo.jpg

Naravno i tu bi dosli sivi dodaci

A rep od ove Alfe

Izgleda priblizno ovako http://img223.imageshack.us/img223/6868 ... ize7vp.jpg

Moglo bi malo i da se penje na nosac soferke posto je sam gepek mali.
              Nije bas sve lelpo nacrtano ali
              POZDRAV I ''CITAMO SE''

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Najvažnije je da ti znaš šta hoćeš, a vidim da znaš.....I ono što vidim da si uradio izgleda dobro, a najvažnije je da se to tebi dopada.Meni lično se uvek dopadala oprema koju je Alfa stavljala na QV varijante....Pozdrav!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• vlado20
                  CBC Član
                  • 26.04.2005
                  • 11
                  • Banja Luka

Imamo istu Alfu,i dobro si to iskombinovao.Ja bi isto volio da bude tako nekako i kod mene.Inace volim svoj auto i dajem zadnji dinar u njega.Samo nemam sada bas nesto para,ali cim proljece doje sredjivacu je polako.Ako nesto od ovoga uradis javi mi da vidim kako je,i koliko ce te izaci odprilike.Pozdrav

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Ja koliko sam shvatio ti hoces prednji branik od alfe,zadnji od korse.I na sve to da nabacis puskice(sivi dodaci) ?
                    Power of dreams !!!

Comment

• Deki
                      CBC Senator XXL
                      • 18.02.2005
                      • 307
                      • Beograd

1. Bez ljutnje jer o ukusima se ne raspravlja.

2a. Moje misljenje je da CADAMURO branik izgleda najbolje.

2b. Ona krilca (puskice) na branicima Astre i ostalih izgledaju u najmanju ruku smesno.

2c. Isto tako i spojler na gepeku izgleda smesno, ovo je Alfa, a ne Evo.

Comment

• ivan_alfa
                        CBC Član
                        • 23.11.2005
                        • 41
                        • NIS

Vlado 20 - Naravno da sam video tvoju lepoticu u super je stanju. Ukoliko smislis nesto interesantno obavezno pisi.A ako te interesuje nesto o mojim dodacima reci pa prelazimo na PP da ne smaramo ovde.

Honda- Sto bi neki rakli BABE I ZABE SU KOD NAS DRUGARICE bilo bi mi drago da cujem neki tvoj predlog kao i DEKIJEV. Nisam neki stilski umetnik, ono sto sam nasao to je to

http://img199.imageshack.us/img199/6985 ... nja1xz.jpg

POZDRAV SVIMA

Comment

• -Vedran-
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 3255
                          • Beograd

Najbolje ti je googluj malo,pa pretrazi slikice alfi,ima ih dosta sigurno!

Meni se ne svidjaju kako stoje puskice...
                          Vec kad bih radio,ja bih samo dodao nastavke spojlera po nekoliko cm,stavio neke lepe sajtne i eventualno ga spustio.I mislim da ti je to najeftinija varijanta.Spojler na gepeku neki umeren,verovatno fabricki...
                          Takodje i mrstalica bi dosla u obzir,kao i neke lepe alufelne 15 ili 16...
                          Power of dreams !!!

Comment

• ivan_alfa
                            CBC Član
                            • 23.11.2005
                            • 41
                            • NIS

Honda veoma sam zahvalan na savetu, razmislicu za rep, a sto se tice spustanja, nesmem da se upustam u spustanje jer iskreno zivim na SELU pa su putevi tako da ja zelim samo da naglasim spojlere a i malo sam ih vece nacrtao , videcu je ipak sa majstorom,sta on preporuci.
                            POZDRAV

Comment

• -Miki-
                              Moderator
                              • 09.11.2005
                              • 708
                              • Valjevo
                              • Honda Accord coupe cg4

Pozdrav
                              Ideje su ti lepe ali po mom skromnom misljenju mislim da pre svih intervencija na spojlerima prvo treba da razmislis o spustanju auta ili vecim felnama (16-18 coli) to najvise doprinosi boljem celokupnom izgledu auta pa tek onda nastavi sa spojler-dekoracijama.
                              Nemoj me pogresno razumeti tvoje su felne lepe ali su male a i gume su uzane , probaj malo ako si u prilici da experimentises sa drugim tockovima videces koliko ces dobiti u "mocnijem" izgledu auta

Pozdrav
                              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...
                              X