Da li mi neko moze preporuciti majstora za presvlacenje sedista kozom? Bilo bi dobro da preporuka bude za majstora iz Beograda.
Koja bi okvirno bila cena za sva sedista?
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Imas u Ruskoj ulici u Zemunu Lapcevica koji preko dvadeset godina radi te stvari. Gledao sam par automobila koje je uradio (koza i stof) i perfektno je izgledalo! Bukvalno kao fabricki odradjeno. Sto se tice cene probacu sutra da ti nabavim telefon pa da pitas!
Ja znam jednog za eko kozu trazi 50tak po sedishtu obichnom 70tak za sportsko sedishte sa sve materijalom .... kod plavog mosta ok radi ... mada mora malo da mu se napomene
Imam je jednog tapetara od caleta prijatelja, oko 50 eura za par sedista je cena (konkretno za sedista od kadeta GSI), gledao sam kako radi Recaro od GTI-a u crnu kozu i stvarno covek radi dobro.
Ako ti cena odgovara, javi se ne PP da ti dam broj.
Ovako: Ulica je Skopljanska br.19 u Zemunu, a ne Ruska.Grska!
Covek se zove Lapcevic Milenko i telefon je 011/198-248. On je inace malo cudan (izgleda kao da je sa druge planete) pa ne dozvoli da te to pokoleba jer on inace vazi za jednog od najboljih u Srbiji.
Ako se odlucis da odes kod njega mozes da me iscimas na mail pa da podjem sa tobom posto je on blizu mene.
Javi sta ti je rekao ako se cujete.
Da li je u ceni od 50 eur za par sedista samo ruke ili je i ruke+koza? Ako ti nije problem posalji mi na pp kontakt majstora.
@all
Ja imam nameru da se cujem sa svim majstorima, da ih sve obidjem i vidim mozda neki njihov rad (ako imaju u radionici), pa tek onda da se odlucim. Isto tako ne zelim da zurim sa svim tim jer ipak nije ni mala cifra u pitanji niti mali posao. Jos jednom hvala svima na pomoci
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
@ cosworth
Da li je u ceni od 50 eur za par sedista samo ruke ili je i ruke+koza?
Nema sanse da je tu ukljucen i materijal posto je samo cena koze veca od toga duplo. Znam posto mi je cale tapetar i meni ce presvlaciti uskoro sedista. Ako si zainteresovan javi se posto su trenutna sedista u mom Audiju delo njegovih ruku i mozes ih pogledati, a uradjena su pre 8 godina tako da mozes videti i koliko su izdrzala.
jel se ovde radi o "eko" kozi ili pravoj kozi?
50 eur po sedistu (ukljucujuci materijal) mi zvuci previse jeftino, znaci za 200eur mozes da presvuces sve komplet?
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Ja znam jednog za eko kozu trazi 50tak po sedishtu obichnom 70tak za sportsko sedishte sa sve materijalom .... kod plavog mosta ok radi ... mada mora malo da mu se napomene
063/207-769
A sto se tice ostalih postova mislim da je cena ruke 50eur bez obzira dal se radi sa kozom ili eko kozom
Čisto informativno
Juče sam zvao nekog lika koji se reklamira u halooglasima
Presvlačenja sedišta (prednja sedišta+zadnja klupa) je 180? (ruke i njegov materijal/ eko koža, štof koji ide u prvu ugradnju ili kombinacija ova dva)
Presvlačenje tapacirunga vrata je oko 10? po komadu (zavisi kakvi su tapaciri)
Ma ja bih dao i koji evro više samo da budem siguran da će biti extra urađeno
Sve te cene mi deluju smesno. Pa samo presvlacenje volana je 50 eura i to da ga sam skines. Ja sam slusao da ruke i koza za ceo auto ne mogu da budu ispod 400-500 eura!
Uh sve zavisi od kvaliteta koze i oblika sedishta, npr Mechka 124 sedishta i tapacirunzi u eko kozi 350 a u Napi skoro 500eura ukoliko zelite josh kvalitetniju kozu tipa brushena ili prevrnuta najverovatnije cene idu gore...
uostalom da napomenem samo jedno... ukoliko sedishta nisu vec bila kozna ne zanosite se sa presvlachenjem u kozu... nikad nece biti to , jer se sedishta za kozu drugachije pripremaju...
Comment