Evo ovako je bilo protekle nedelje,kupio sam materijal i odneo kod matorog majstora na krojenje,to je bilo u sredu,covek me zove u petak i kaze da mu dosta stvari nije jasno i da bi trebao da ima sedista dok kroji al nema gde u stanu da ih stavi,mali mu stan.Dobro,iznerviram se i u subotu ujutru donesem kuci i majstora i masinu,vezem ga za stolicu i krenemo da radimo.On je sio,ja krojio i montirao.Celu subotu i celu nedelju smo radili i zavrsili sinoc oko 22.30.Posto sam 60% radio ja a 40% majstor ,malo smo drugaciji dogovor napravili za njegove ruke.Usput sam i naucio ono sto nisam znao o presvlacenju.Sve u svemu necu vam preporuciti njega kao varijantu jer nije to taj tip tapetara(kljuc u ruke),a mislim da posle ovakve zajebancije nece vise ni da radi sedista,bar ne kadice.Sve je kostalo ukupno 8000din,svoje vreme i ruke neracunam.Ostalo jos da dotegnem malo sa zicama naslon i sediste i da stavim druge zabice dole koje zatezu posto su ove stare malo labave i da vratim plastike sa strane.Generalno sam zadovoljan, i nije lose ispalo kako je krenulo,naravno da moze sve to bolje ali ne za ove pare sto mi je bilo i prioritet.Ovo je neka polu uradi sam varijanta mada cu uskoro da nabavim masinu i da pokusam sam da uradim neka sedista.Evo kako je ispalo...
Gajba u radnoj atmosferi...

Izmontirano nocas oko 23h u auto,slikano jutros...

Toliko od mene...
Gajba u radnoj atmosferi...

Izmontirano nocas oko 23h u auto,slikano jutros...

Toliko od mene...
Comment