komora je samo ubrzano dejstvo sushenja da posle dva sata moze napolje a u garazi ako nema prashine tj jedan ventilator i mora da odstoji bar 8-12 sati a ja farbo auto pre mesec dana kod nekog lika u dvorishtu za 100 eura + moja akrilna boja osim dva komarca na haubi ko da je izasho iz komore za te pare ga lik gitovo i dva puta shpric gitovo , sad auto ima 20 godina i sluzi mi za posao ali mislim da i ovaj koji vozim bi opushteno otero kod njega da mi odradi ako neshto mi zatreba nedaj boze.
farbe ima nekoliko vrsta generalno pravi akril 2 komponente + razredjivach je najpostojaniji samo shto kad se radi metalik mora lak preko svega inache nishta nisi uradio . a za tu varijantu ja predlazem nitro metalik pa preko akril lak jeftinije a isti efekat chak je i bolje zato shto nitro brzo sushi pa vishe kristala ostaje na povrshini. Tako sam farbo kapu na motoru za chamac i nije se ni ogrebala od stalnog vukljanja po plazi skidaj stavljaj , akril chudo.
Duchman,
Ako ti neki put zatreba chudo sto se ne grebe probaj od firme Vosschemie lak po imenu G8-SUPER. Da objasnim sta je to. Poliuretanska smola (jednokomponentna) koja koja se moze koristiti za recimo parket ili za bilo sta drugo.Steze se na principu uzimanja vlage iz vazduha. Obavezno je procitati uputstvo !!! Nema posebnih tajni ali preporucujem za spolja G8 a za unutra moze takav isti G4 koji samo NIJE otporan na UV zracenje. G8 nije skuplji pa uzmi njega ako mozes da biras. Postoji jos niz veoma tvrdih smola koje se koriste za tzv. GEL COAT za plovne objekte ali to je vec nesto drugo i nanosi se debeo sloj. Nadam se da ce ti ovaj "tip" biti od koristi nekada u buducim aktivnostima. Pozdrav
Feropoks-dvokomponentna zastitna boja na bazi epoksi smola,nanosi se na varove,a primarna upotreba je za camce i plovne objekte! Nanosi se pre pripreme za farbanje.
Sasha,
Kad su u pitanju plovni objekti to je mnogo kompleksnija tema nego sto ljudi misle. Nije mesto da pisem o tome ali bi svakoga zabolela glava od broja operacija i cene materijala i usluga. Recimo da jedna vrhunska "obrada" male celicne jahte od 9-12m moze da kosta ladno preko 10 000 evrica. Pozdrav
Spomenu sam feropoks iz razloga sto 95% limara-farbara nikada nije ni culo za njega.Meni ga je preporucio covek koji se bavi oldtimerima jako dugo i koji svaki automobil pri restauraciji obavezno poprska ovim sredstvom.Cena seta(farba+raz.) je 500 din i to je dovoljno za 4 kv.metra lima! Znaci jedan set je sasvim dovoljan za bilo koji automobil.
Poz
Sasha,
Razumeo sam te. Ljudi sto se ozbiljno bave oldtimerima naprave danas bolje nego kad su bili novi. To je verovatno odlican materijal. Sve na bazi epoxy je super. Brodovi su za razliku od auta potopljeni u slanoj vodi koja sadrzi jos i zive organizme. Rezultat takvog razaranja je porazavajuci. Srecom, kod auta je stvar nesto laksa. Zapamti samo jedno. Znati tehnologiju i materijale danas je biti veliki majstor. Oni koji nisu culi za tako proste stvari nisu nista kao i sto si sam hteo da kazes. Moraju da se prate neke stvari ali je sa druge strane to u SCG malo teze zbog nedostupnosti proizvoda koji su cesto i jako skupi. Medjutim, vidis da ipak postoje neke stvari na trzistu ali vecina potencijalnih korisnika (pre svega majstora) ili ne znaju za njih ili ne haju za to. Ja ipak mislim da nije to strasno. Mozda ima majstora koji su u stanju da primene tehnologiju. Ti im kupis materijal i kazes ili jos bolje pokazes kako se radi i oni urade prljavi deo posla. Nije ni to lose, zar ne? Dok je bar sivo a ne crno moci ce nekako sa se zivi. Pozdrav
Ti im kupis materijal i kazes ili jos bolje pokazes kako se radi i oni urade prljavi deo posla. Nije ni to lose, zar ne? Dok je bar sivo a ne crno moci ce nekako sa se zivi. Pozdrav
taj feropoks jel ima neke slicnosti sa por15, www.por15.com koji Ameri koriste za restauraciju/popravke i kunu se da auto vise nikada ne rdja posle njegove primene. taj por15 bolje hvata ako je vlazna podloga kako kazu i sive je boje a moze da se obradjuje kao da je metal, mehanicki.
?
Brick,
Mislim da je epoxy potpuno drugacija baza od ove kod POR 15 koja je slicna kao kod tzv. super lepka (cyanoakrilna). Ni jedna epoxy baza se ne stvrdnjava na principu oduzimanja vlage okolnom vazduhu kao sto je to vec gore pomenuta, silikonski kit, poliuretan koji sam vec u nekom topicu pomenuo itd. Nisam znao do sada za POR 15 ali obecava da je dobra stvar. Uvek ostaje da su cene tih proizvoda isto u skladu sa kvalitetom i najcesce ne moze dugo da se sacuva pa su zato uvek popularnije visekomponentne kombinacije koje rado koriste profesionalci. Naravno ne moze bas sve da bude dvokomponentno kao npr. POR 15 kad je kod njega druga komponenta voda Pozdrav drustvu
ni ja nisam video uzivo POR15 ali sam iz kontakta sa ljudima koji su koristili cuo samo za reci hvale i pokude da je nezgodan za skidanje kada zaprlja ono sto ne treba. izgleda da je to neki lokalni americki proizvod, lici da obecava. nemam ideju sta je hemijska baza. a cena, pa americka
Comment