Chuche, ili ne chuche?!
Collapse
X
-
Uh, na 146-ici odlichno stoje! Fora je shto kod tebe kunzola ide dublje nego kod mene pa ih nehotice drzhi u polumraku, a one se taman naziru koliko treba!
Btw, mislim da bih zasecheni deo manjih papuchica (kochnica/kvachilo) stavio na gore - mada je i ovako skroz oki!
Jesi li ti to rekao "Hvala shto si mi ih poklonio" ili mi se uchinilo?
Btw, videcesh kako izgledaju crne kad ih nakachim i zhuti MOMO natpis... To su ove u sredini (chek da nakachim sliku)!
Comment
-
-
Hvala cika Lazo!
A sto se tice toga da ovaj uzi kraj ide gore, pa tako bi kao i trebalo jer je natpis na njima tako namesten, ali onda mi malo ruzno deluje a pored toga imam problem da ih namontiram jer su i originalne papucice uze dole! E da, mnogo su onda siroke dole i kacim gas i kocnicu jer su jako blizu!
Ovako je coooool...
Ma dobro u redu je, to je taman za onih 400 dinara sto sam ti ostao duzan!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by bojanTIMa dobro u redu je, to je taman za onih 400 dinara sto sam ti ostao duzan!
Baci pogled gore na ove crne...
Comment
-
-
Stvarno su vrh! Vrhic!
Ma super, vuk sit a ovce na broju!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
-
Ima smisla, ali naravno ne u mom slucaju!
Kao sto rekoh, discreto brutale!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by NikolaSto stavljate papuce od autobusa na Alfe?
Comment
-
-
Nidzice ne zezaj, ne klizaju se ni ove nego su samo bolje jer noga zaboli od nezdravog ugla dok drzis gas pritisnut samo jedan i po milimetar, a to je slucaj kad vozis 60 po gradu! E zato su ove vece i ta za gas je duza i to sada ide mnogo lakse!
Uostalom jedan simpatican detalj, nista preterano, civilka skroz!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Nidzo? Jesi li to ti ili je brick drpio lozinku za tvoj nalog?
Comment
-
Comment