Ipak su jos uvek svezi Alfisti, pa ne znaju da se ubrzanje regulise okretanjem kljuca a ne stiskanjem nekakvih papuca, za milimetar ili dva....... Papucica za gas je normalno uvek stisnuta do kraja
NEOBUS ali noviji model, onaj iz 2002, samo sto ne moze da napasuje onu oblogu volana, inace i to bi stavio na alfu...
ma daaaaj bojane, ovo je katastrofa... kakav crni diskretni brutalitet ?!? otvori se kao za one momo sto smo svi uzeli... imas srebrne, crne i crvene...
NEOBUSovi modeli josh od 1999 dolaze sa automatskim menjachem, i u skupljoj izvedbi, papuchice su eloksirane u tamno sivu boju. S' druge strane ochigledno je da se oblik papuchica poklapa sa izgledom IKARBUSovih papuchica za model Busole 571, u narodu poznatiji pod nazivom "Mile-Laka-Tura-Do-Italije-Trans".
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
ove gore na slici momo su 1200 din za clanove kluba, a ima i jeftinija varijanta a dosta slicna koja bi bila oko 900 din (te sam ja uzeo, nemaju one kanale)... okacice laky slike i detalje vezano za to...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Nisu shiroke, taman pokrivaju shtok i malo preko njih, videcesh ih ako dodjesh u nedelju. Fora je samo shto trebash da izbushish pedale da bi prishrafio papuchice, jer upravo zbog shirine ne mozhesh napakovati adaptere, osim ako ne smislish neke sam...
Comment