Bejah do AP sporta na BB da vidim te presvlake i mogu reci da ne izgleda lose, a i da je kvalitet veoma pristojan.
Auto se doveze u 8 i do 15h sve gotovo.
Cena je 5.5k din za oba sedista i zadnju klupu, postoji velika sansa da im ostavim auto za jedno 15ak dana.
Ima jedan tip na bubanj potoku koji isto radi presvlake po narudzbini. Materijal je skroz OK, jedino sto za neke automobile nema znak. Cena 3000 din. Sami montirate.
Takodje ima jos jedan na buvljaku na NBGD. Presvlake su extra kvaliteta, ushivaju znak koji pozelite, sami montirate, cena od 4300-4800.
Ja imam iskustvo sa Vajsom - to su ti na u Piramidi. Dobre su im presvlake, ja sam imao na Hondi sa usivenim znakom.
Medjutim, ove sto je @Dragon stavio na Mondea izgledaju bolje i kao da su iz fabrike, obaska sto mucenje sa stavljanjem nema cene. Dusu sam ispustio svakiput kada sam stavljao i pokacio sve, tako da bih sigurno prvo isao u taj Auto Sport.
Kako vidim,@Dragonu je extra ispalo.Ranije sam vec pisao da sam video uzivo i @zee-ove presvlake.Takve presvlake i taj posao vredi svaki dinar od tih 5.500.Stoje "k'o salivene" .
Koliko vidim te presvlake deluju odlično, još ih i montiraju....
Ja sam presvlake kupio u Grčkoj i platio 120 eura, jesu kvalitetne i postojane, ali mi se ova varijanta koju si uradio definitivno najviše svidja!
Rade se od tri vrste materijala. Ja sam izabrao mikrofiber, dosta specifičan, zaista liči na somot. Dakle, ovaj crni deo je od (relativno) tanjeg mikrofibera, dok je krem unutrašnji deo urađen od debljeg, koji ima više slojeva, uključujući i tanki sunđer. Što se tiče pozadine i stranica, tu je već neki elastični materijal, koji služi za zatezanje.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Da dodam, ja sam isto radio presvlake u tom AutoSportu pre godinu i nešto na staroj Alfi i nisam bio previše oduševljen kako je ispalo jer su sedišta bila malo dublja pa nije presvlaka ispratila baš udubljenje do kraja. Sad sam opet na mukama, iako mi je enterijer na star 10 godina na novoj Alfici , sedišta su joj skoro netaknuta i žao me da se to iskrza/pocepa. Prethodna su stradala za samo godinu dana intenzivne upotrebe auta, naročito vozačevo i to onaj levi deo preko kojeg se ulazi i izlazi nonstop. Ostala su još i dobro izgledala, samo malo izbledela od sunca, ali sad ne bih na ovim da ponovim istu grešku tako da bih stavio presvlake, samo da 'legnu' uz sedište. Zee, daj neku fotku tih tvojih, ova sedišta s mondea su mnogo plitka.
tapacirunge ne rade, a za sedista ti je bolje da ne narucujes preko telefona
da ne bude posle da je neki drugi model sedista u pitanju ili nesto slicno
trkni ili u Kirovljevu ili u Zicku i neka ti "uzmu mere"
za dan-dva presvlake su gotove, mozes ili da ih pokupis pa da ih sam navlacis ili da ostavis auto par sati kod njih da se oni zezaju sa presvlakama
u svakom slucaju moj savet ti je da ne narucujes preko telefona (ionako moras da izaberes koju kombinaciju boja i materijala zelis)
Ljudi, potreban mi je auto tapetar, pozeljno da je iz Novog Sada u krajnjem slucaju iz Beograda.
Hocu sam da nabavim materijal, da mi neko presvuce sedista da izgledaju normalno da ne moram da se za*ebavam sa presvlakama vise.
Comment