Presvlake i auto tapetar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milanlaki
    CBC Član
    • 28.01.2008
    • 48
    • zemun

Re: Auto-tapetar

Za vrhunske presvlake probajte u Piramidi, firma vajs... 3.sprat. I ja se razmisljam da zastitim malo sedista pa sam pre 15-20 dana isao da pogledam izbor materijala i stvarno imaju veliki izbor. Cena je 6300 din+1000din da Vam oni nameste presvlake (a mozete i sami ako imate strpljenja). Koliko sam ih razumeo namestanje traje do sat vremena. Ako uzmete presvlake kod njih mozete uzeti i materijal (1000 din metar duzni, sirina je 120 ili 140cm) za tapacire ali oni ne rade ugradnju.

Presvlacenje volana, u Pancevu blizu Citroen servisa imate majstora. Naplacuje 40eur, a za tacnu lokaciju morace neko od Pancevaca da se javi.

Comment

• annaBG
      CBC Član
      • 27.09.2009
      • 27
      • Beograd

StudentBGD ,je l' to Clio 3 u pitanju??/Ja planiram da radim za njega presvlake,pa me zanima kako rese bocne jastuke???

p.s.jako lepo izgleda!!!Radio si navlake i za naslone za glavu??

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

ajde opet da se ja malo ubacim

u danasnje vreme vanova i polovnih vozila vi pricate o presvlacenju komercijalnih vozila i gubljenju vremena (sto danas i najvise vredi) i u novcu a imate enterijere malte ne na svakom cosku i u svakom malo vecem gradu. Prednja sedista za punta naprimer petovratnog pasu i od vana i mogu da se kupe oba za 20€ jer neznaju sta ce sa njim za klia isto tako i za ko zna koji broj i modele sedista! Ceo enterijer za vozilo znaci bas cela unutrasnjost se krece od 250 do 400€ za ekskluzivnije varijante! Sto se tice volana prica je ista, i naravno svaki volan moze da se presvuce u kozu, samo sto i malo ozbiljniji majstor koji radi sa pravom kozom nece da uradi taj posao ispod 80€!

eto toliko od mene
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

Anna, jeste Clio3. I naslone za glavu je presvukao. Ostavljeni su otvori za air-bag, sve je lepo uklopljeno.
          Ada, slazem se sa tobom, ali za neka vozila jednostavno nema dobar enterijer da se nadje zbog starosti modela, a za druge nema jer je nov model. Moj enterijer se isprljao sa nekih 20.000km predjenih jer je bezh boje a materijal se nije iscepao niti sundjer propao pa mi je ovo presvlacenje povratilo nov izgled autu. Da zivim u FR davno bih kupio komplet enterijer od nekog modela sa visim paketom opreme ali kod nas toliki izbor ne postoji (jos uvek). Bar ne za moj auto... Naravno, bitna je razlika izmedju 80e i 300-500e, narocito ako i jedno i drugo jednako resavaju problem.
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• annaBG
            CBC Član
            • 27.09.2009
            • 27
            • Beograd

e pa isti slucaj i kod mene su bez i dosta brzo se isprljao ...Mozes li da postavis neku sliku,sa bocne strane,na kojoj moze da se vidi kako su napravili za jastuke...

Ako nema cicka,to znaci da nema otvora za jastuk?ili...

Hvala

Comment

• StudentBGD
              CBC Senator XXL
              • 18.12.2007
              • 1027
              • Beograd

Re: Presvlake i auto tapetar

Evo telefoni : 064 328 44 95 063 856 17 50

Presvlake nemaju cicak, jednostavno su ostavljeni uski vertikalni otvori koji prate liniju airbag-a, ne treba airbag nista da cepa u slucaju otvaranja jer ima nesmetan prolaz
              Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• annaBG
                CBC Član
                • 27.09.2009
                • 27
                • Beograd

Re: Presvlake i auto tapetar

Hvala ti...Ako budes imao vremena stavi neku bocnu slicicu

Comment

Working...
                X