Pokušavao sam da skine maslone za glavu sa prednjih sedišta i nikako da uspem. U onom PDF uputstvu piše da se one dve šipke okrenu za 90 stepeni u levo i da se izvuku. Trudio sam se i ništa, a strah me je da uzmem papagajke i krpu, da ne oštetim plastiku. Jel ima neko ideju?
Kako skinuti naslone za glavu?
Collapse
X
-
ja ne znam o kojih 90 stepeni ti pricas, ali znam kako je kod mene... dakle ima dve prstenaste plastike koje na sebi imaju kao po zub... taj zub se stisne, i tad naslon moze da izleti gore... skoro je nemoguce da sam izvadis, sem ako nemas tri ruke... dakle dve osobe su recommended...
-
-
Stex, ja sam skinuo svoje naslone za glavu, ali kada su sedista bila van auta i kada sam raskopcao naslon za ledja! Uvukao sam ruku duboko unutra i napipao osigurac koji nedozvoljava da se iscupa naslon za glavu. Njih sam zakrenuo za 90 stepeni i izvukao naslon za glavu. Nisam probao zakretanjem samih sipki! Ali sipke imaju zarez samo na jednoj strani tako da predpostavljam ako uspes da ih zakrenes za tih 90 stepeni da ces moci da izvuces naslon za glavu.sto brze to bolje
Comment
-
-
Nema, taj deo je prekriven sun?erom i nema šanse da mu se pri?e, samo odozdo, da se skine tekstilni tapacirung sedišta. Prvo ima da rodiš me?ku da odviješ šrafove na zglobu, koji drže onu plastiku, pa moraš da otka?iš plasti?ne, uf, "lajsnice" koje zakop?avaju tapacirung, pa polako otka?iš dve nenormalno zategnute pertle koje zatežu prednji deo, a nalaze se sa zadnje strane, pa podvrneš tapacirung i psuješ konstruktora, pa otka?iš gumicu koja je zaka?ena za feder naslona i tu si negde pri kraju... Komplikacija do 00!Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
skida se kao sto je i receno:
krpa preko i papagajke i okrene 90 stepeni (mislim da je nebitno na koju stranu)
pre nekoliko godina dok sam jos imao 146 ,pokazao mi jedan grk u Kateriniju (ima radnju za muziku u kolima i freak je za sound), koji je isto imao 146-cu
i stvarno treba takoOn the road...
156 2.4 JTD 2002, Peugeot 206 1.4 2007, ex 146 TD 1996, ex Fiat Bravo TD100 1998
Comment
-
Comment