Kako skinuti naslone za glavu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

Kako skinuti naslone za glavu?

Pokušavao sam da skine maslone za glavu sa prednjih sedišta i nikako da uspem. U onom PDF uputstvu piše da se one dve šipke okrenu za 90 stepeni u levo i da se izvuku. Trudio sam se i ništa, a strah me je da uzmem papagajke i krpu, da ne oštetim plastiku. Jel ima neko ideju?
    Do not underestimate the power of the Dark Side
  • veXon
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2006
    • 571
    • Beograd, Vozdovac

ja ne znam o kojih 90 stepeni ti pricas, ali znam kako je kod mene... dakle ima dve prstenaste plastike koje na sebi imaju kao po zub... taj zub se stisne, i tad naslon moze da izleti gore... skoro je nemoguce da sam izvadis, sem ako nemas tri ruke... dakle dve osobe su recommended...

Comment

• Darth Nihilus
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 417
      • Srbija, Paracin

Daj malo više detalja? Gde je taj zub? Preko metalne šipke je navu?ena plastika koja ima urezane zube, a nema nigde ništa da se stisne .

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Stex moram da te razocaram,to sto prica zee bi trebalo odmah da vidis,kod tebe je isto kao na mojoj tempri,i ja sam se bas cimao da ih skinem,ostaje ti jedino da polako "uvrces" sipke od naslona dok nenadjes polozaj u kome ce izaci napolje...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• flugzeug
          CBC Član
          • 17.05.2006
          • 98
          • Beograd-Banjica

Stex, ja sam skinuo svoje naslone za glavu, ali kada su sedista bila van auta i kada sam raskopcao naslon za ledja! Uvukao sam ruku duboko unutra i napipao osigurac koji nedozvoljava da se iscupa naslon za glavu. Njih sam zakrenuo za 90 stepeni i izvukao naslon za glavu. Nisam probao zakretanjem samih sipki! Ali sipke imaju zarez samo na jednoj strani tako da predpostavljam ako uspes da ih zakrenes za tih 90 stepeni da ces moci da izvuces naslon za glavu.
          sto brze to bolje

Comment

• Darth Nihilus
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2005
            • 417
            • Srbija, Paracin

Sve me strah da ne oštetim one plasti?ne stubi?e

Comment

• Darth Nihilus
              CBC Senator XXL
              • 13.04.2005
              • 417
              • Srbija, Paracin

Ju?e i danas se ********o sa ovim, Jedini na?in je da se razbuca sedište i skinu ?eli?ni drža?i koji drže naslon. Mislim strašno!!! Jel ima neko ideju kako da zaka?im presvlake na sedalni deo? Naslone sam nekako sredio i nije tako loše.

Comment

• Gumetina
                Banovan
                • 12.12.2004
                • 1082
                • Novi Sad

ja imam isti problem i nenormalno me nervira, da se zakrenu ne znam koja je sila potrebna bre, nije valda da zabari imaju jace ruke od nas ?

Comment

• mirdza
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2005
                  • 2437
                  • Katowice (PL) / Banja Luka
                  • AGP / W126

A ne postoji neka skrivena blokada? Kao np. na MB - pritisnes ledja sjedista na odredjenom mjestu (postoji malo udubljenje) i izvuces bez problema.
                  Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Darth Nihilus
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2005
                    • 417
                    • Srbija, Paracin

Nema, taj deo je prekriven sun?erom i nema šanse da mu se pri?e, samo odozdo, da se skine tekstilni tapacirung sedišta. Prvo ima da rodiš me?ku da odviješ šrafove na zglobu, koji drže onu plastiku, pa moraš da otka?iš plasti?ne, uf, "lajsnice" koje zakop?avaju tapacirung, pa polako otka?iš dve nenormalno zategnute pertle koje zatežu prednji deo, a nalaze se sa zadnje strane, pa podvrneš tapacirung i psuješ konstruktora, pa otka?iš gumicu koja je zaka?ena za feder naslona i tu si negde pri kraju... Komplikacija do 00!

Comment

• PYSON
                      CBC Član
                      • 08.06.2005
                      • 35
                      • ZEMUN

skida se kao sto je i receno:
                      krpa preko i papagajke i okrene 90 stepeni (mislim da je nebitno na koju stranu)
                      pre nekoliko godina dok sam jos imao 146 ,pokazao mi jedan grk u Kateriniju (ima radnju za muziku u kolima i freak je za sound), koji je isto imao 146-cu
                      i stvarno treba tako
                      On the road...
                      156 2.4 JTD 2002, Peugeot 206 1.4 2007, ex 146 TD 1996, ex Fiat Bravo TD100 1998

Comment

Working...
                      X