matrix tuning

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Hmm pa pazi radi on to sve lepo bar je radio al je bio bezobrazno skup.

Evo okreni Janka on radi sa poliesterom .Nema kalupe al siguran sam da ce ti odraditi obrvice bez problema i kako treba.Jedini problem sa njim je shto je malo sporiji al s obzirom da kad uzme potrebne mere za obrvice nece morati da ostavljash auto.
    064 184 47 38 Janko.Garazha je iznad okretnice 23,53 pa ti nije daleko.Eto vidi sa njim dalje shta i kako...

I love my

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

cek cek to je onaj beli servis sa nekom tendom sto radi sve zivo i plastiku i farbanje i auspuhe i sta ti ja zan sta sve ne?
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Pa mislim da nije sem ako nije stavio tendu.
        To ti je ovako.Prodjesh okretnicu i dodjesh na semafor.NA semaforu desno skrenesh i onda opet na izlaz na ibarsku al koji vodi ka gradu znachi na prvi skrenesh.I onda chim se popnesh gore sa desne strane ti je ulaz.To ti je poslednji po redu.Nije frka da nadjesh.

I love my

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

A zasto ih ne bi naruico preko neta ?
          Ako ti ne mozes/ne znas ima ljudi koji za odredjenu nadoknadu mogu da urade to za tebe...

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

@kani
            cuo sam se sa coekom, video i dogovorio... idem u petak, cena prava sitnica, 20 evara. Kaze napravim ti sta oces i kako oces samo mora auto da bude kod njega jedno 3h da bi lepo upasovao. fala na informaciji, cu ti kupim sladoled
            @vocko
            pa prvo sam iso u GL. tamo naravno nema i ko zna kad ce i da li ce stici. pitao sam da porucim rekli su mi: ne pa znas ovi i AS design su lenji treba im cela vecnost da posalju. pisao sam mail francuzima i jos mi nisu odgovorili. ono sto sam na netu naso je uglavnom iz UK i u krv je skupo (oko 40e + shiping) a sobzirom da su u pitanju dve plasticice bole me usi da dam na tih 40 jos 30 za postarinu a da ne pricam o tome sto moram da platim swifting + posto je mali iznos njihove banke tamo uzimaju komisiju a oni sve to uracunaju u cenu i na kraju me izadje pitaj boga koliko. Ovako mi covek to lepo napravi , ja posle ofarbam i montiram i auto onda ide brze

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

Preko eBay-a je mnogo jeftinije ako imas zivaca da se smaras sa aukcijama, ja nemam.

Ovo sto ti je kani "nasao" je mnogo bolje resenje, za 20e milina

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

pa da bre... 20 evrica...
                nije problem smarati se na aukcijama ako ti nesto stvarno treba a ovde ne mozes da nadjes. recimo , prosle godine sam za audija preko e-bay iboksovo na aukciji zupcanik za razvodnik paljenja. ovde niko nije mogao ili nije teo da mi napravi isti takav od bronze ili su mi trazili 50e. novi razvodnik 280e a zupcanik na njemu opet isto od bakelita, pitanje dana kad ce da vrisne. ovako sam poslo englezu 30e u koverti a on meni zupcanik a da mu jos pare nisu stigle. vecina njih insistira na paypal a to kod nas ne fercera. ako kani kaze za ovog lika da je ok ja mu verujem. uostalom bude petak pa kacim slike i pisem utiske.

Comment

• Vocko
                  CBC Senator XXL
                  • 25.04.2005
                  • 4556
                  • nBGd

Radi paypal sa Revolving Visa-om.
                  Ima tu jos nekih fazona, al' se bas ne razumem u materiju.

Pazi za 20e ne moz' da omane iz jednog prostog razloga - jeftino je
                  A i sam si rekao da mu treba jedno 3h da to premeri, iz tog razloga verujem da bi trebalo dobro da ispadne.

Mada pretpostavka je majka svih zajeba

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

se vidime, se vidime... u svakom slucaju placanje po ucinku.

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Eto odlichno!

Siguran sam da ce odraditi kako treba da vidish branike kakave je pravio ovo je sitnica
                      Aj ti postavi slike kako je ispalo kad bude gotovo.Ne morash farbanje da chekash bash

I love my

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Slike obavezno, posto imam istu ideju, al' cekam prvo zamorche

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

zakazano za sutra u 12h. znaci oko 15h ce biti gotovo a oko 16-17h ofarbano , okaceno ovde.

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

znaci vako... sve sto je kani napisao je tacno. da je spor, spor je. obrvice na mojim kolima je radio ladno od 12 u podne do 19h navece i sve vreme je insistirao da auto bude kod njega. da je pedantan, pedantan je. da radi extra, radi extra i da je dzeftin, dzeftin je ali nije napisao jednu veoma bitnu stavku koju sam ja provalio tek danas kad sam usao kod coveka u garazu. Janko je ustvari Simbyan Car Styling/Tuning Syndicate. Ko sto rekoh, auto sam digo tek u 7 sati tako da nisam stigo da se poigram dalje sa spric gitom i farbanjem ali je zato covek uradio sve onako kao sam mu trazio i jednostavno me je odusevio. preporucujem svakom ko zeli da radi bilo sta a i ne samo plastiku vec i limarija i farbanje posto odmak pored ima garage u kojoj momci rade sve i rade bas bas dobro.
                            cim namestim tj ofarbam i zalepim plastike kacim slike.
                            @vocko: zemi broj, zovi coeka i dogovaraj se. platio sam 2k dingera bez kusura. decko je stvarno zasluzio. ubio se cuceci po suncu seo dan za 20 evra. mislim stvarno....

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Oni su Medi radili badlook haubu na Korsi i ja, picajzla, sam bio veoma zadovoljan kako su uradili.

Videcu da svrnem cim budem imao vremena.

Comment

• Kanarinac
                                CBC Senator XXL
                                • 08.10.2004
                                • 2870
                                • BG,Weedikovac

E sad zaboravih totalno da napomenem da je symbian u pitanju!

Ode da spavam sat vremena pa na trke

I love my

Comment

Working...
                                X