Originally posted by BOOST
Pranje i odrzavanje
Collapse
X
-
Pranje i odrzavanje
-
Re: Pranje i odrzavanje
Originally posted by SashaOriginally posted by BOOSTNe, shalu na stranu, obichno vozila koja su iz nize klase i jeftina, tu vlasnici nisu bili pedantni da bar jednom nedeljno isperu podvozje .. imamo sale za pranje na svakoj benzinskoj po metodi uradi sam, i iznajmis salu, podignes auto i speres sa visokim pritiskom sve naslage soli.
Sad, to nije besplatno i obicno vlasnici racunaju to kao trosak i kao neopravdan za jefina auta. Skoro svako auto vishe klase je u puno boljem stanju nego ova iz nize klase.
a sto se tice motora ima i to samo treba da se ostavi malo posle da se osusi za svaki slucaj
-
-
Ok, ali ne verujem da te prskalice mogu da zamene pranje pod visokim pritiskom.
Comment
-
-
Originally posted by SashaOk, ali ne verujem da te prskalice mogu da zamene pranje pod visokim pritiskom.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Pranje auta odozdo
I ja sam cuo za OMV ( ali nisam otisao da proverim,mozda cu sutra ) kod kineza ( Blok 70 ) da vrsi uslugu automatskog pranja odozdo.
Inace moja je preporuka ( zato sto ja to cesto radim u zimskom periodu ), ako vidite neki iole bolji servis, i primetite da nemaju auto na dizalici,udjite i zamolite ih za gore navedenu uslugu.Mislim da Vas nece odbiti.
Comment
-
-
Originally posted by HondaPa ima autoperionica sa kanalom..pa se radnik zavuce ispod i opere ga odozdo...e sad to opet zavisi koliko ce dobro on da opere!
Nego ja sam cuo da negde imaju cetke koje peru odozdo!
Jel zna neko?Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Re: Pranje i odrzavanje
Originally posted by SashaOvo me podstaklo da otvorim ovu temu.Naime u NS nema perionice(po mojim saznanjima) koja dize auto i pere ga od dole(ovo isto vazi i za pranje samog motora). Znaci nemamo mogucnost da u zimskom periodu skinemo natalozene naslage soli, sto dovodi do brzog stvaranja korozije! Da li neka perionica u Bg-u radi ovakvu vrstu pranja?
Comment
-
-
-
Da li neka perionica u Bg-u radi ovakvu vrstu pranja?
na pumpama OMVa i NISa (Zmaj ima npr) takodje moguce.
pa onda ima kod vecih supermarketa, tipa Mercator (na prvom nivou pored parkinga), kod Delte Maxi (bivsa Pekabeta) itd.
mislim da bih mogao odmah da sednem u auto i za 10 minuta pronadjem bar 5 takvih perionica.
doduse cesto ne pise pa mora da se pita.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Hm,svaka malo bolja perionica..................U NS ni jedna perionica nema dizalicu.
Autovojvodina je nesto drugo.
Comment
-
Comment