jel si zavrsio to sa felnama??? Ja sam bio u frci par dana, pa nisam ni obilazio forum, zato ti nisam ni odgovorio odmah...
Nadam se da si uspesno to zavrsio. Ja sad za vikend necu ici za BG, tako da...ako nisi zavrsio sa transporterom, dodji za NS za vikend...Ja cu te uputiti taman do Tibora.
Felne su jos u boljem stanju, i lepse...mada, valjda ces ih i sam videti. To sto je na tim tu felnama crno je sivo na ovim, a to sto je ISPUPCENO je crno...znaci, mala inverzija boja...
Transporter obavio posao felne su zlo (nisam ni sanjao da cu ja tako nesto reci za taj ATS) ali stvarno su do 00, uglavnom videce se na "M"-ovoj makini
Ivane...HVALA ti veliko...uzeo sam felne.
Felne su brooka u extra stanju ne montirane posle sredjivanja koje je stvarno uradjeno kako treba.
Hvala i Transporteru sto je transportovao felne i skratio mi muke.
Hvala i Tiboru na dobroj ceni i na tome sto su felne onakve kako je rekao.
Hvala i Snoopy-ju sto je odmah hteo da otkupi felne
Evo kako je to izgledalo
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Naravno da hocu.....ovo sam cekao svo ovo vreme...sad ce sve da ide sto je odavno trebalo.
Nego zao mi da ih stavim...sto snoopy kaze da ih drzis u sobi.
Transporter..daj link ka onim gumama!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Dimenzija je super, ali ja sam vozio na GT2 i nisam nesto bio bog zna kako zadovoljan.
Skripi dosta i ne drzi bog zna kako ni na suvom. U sustini najbolje mi se pokazala Dunlop SP2000.
Nema na cemu, i drugi put :-) Meni su se te felne extra svidele, ali...jbg...skontao sam da ih ipak necu uzimati... :-) Cekam da mi nalete iste takve, samo 4x98 i da je odgovarajuci promer centralne rupe...ne bi da se *ebavam sa brezonima i ostalim ludilima. I, cuo sam da ima na bubanj potoku da se uzme sa sve gumama...tako da...dao bi moje felne i gume (original zastavine, gume presle 8000km, trayal t200 155/70) i da uzmem neke 13" sa gumama...a guma da bude 165/65 ili cak i manjeg profila...I tako...To je to...
Pozz svima, i M-power, lepo da ih vozis :-) I, nemoj predugo da ih cuvash u sobi... :-) Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Comment