ima jedan baja u gradu wozi crni 307 i ima owe oz 19" i kidaju kako izgledaju.....samo ne znam shta cesh za parkiranje! oz bash leze! e ko moze da mi odradi neshto u photoshopu plzzzzzzzzz....
2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
sada Passat 2.0 TDI
Miki nemoj da te okacim zbog onih felni no.1 u vidju stajlinga
Uzasne su...
Predlozene OZ mu ne stoje iz par razloga, X9 nije "trkacki" auto, X9 nema "trkacku" karoseriju, X9 je velika limuzina...
Stoga... Trebaju elegantne "zaobljene" felne u 18" velicini kao sto je trazeno.
te felne su tipa dtm...a koliko vidim tamo ima poprilicno limuzina
normalno da x9 nije trkacki auto,a mislim da i nije namera da se to uradi..x9 nema trkacku karoseriju vec ima prelepu coupe-limo liniju,i jedno takvo ogibljenje koje moze da postidi i neke "trkacke"aute...
posto volis mazdu trebalo bi malo vise da naucis procitas o eunos-u 800...mozda bi na neke informacije ostao otvorenih usta...a kako godzila ide mozes da cujes od clana groznog koji je se jedino malo provozao u njoj,i to bez nekog stiskanja
ali vratimo se na felne...ove tipa mercedes amg sam video i naveo kao model koji je onako zanimljiv...na americkim sajtovima ima more felni koje su extra ali ja ih cak ni u austriji ne mogu naci ...zato moram da nadjem nesto sto je i elegantno i ujedno ima sportsku notu ili karakter ,zato te molim ako imas nesto kao predlog ubaci,zato sam i otvorio topik da bih ovde sa vama podelio misljenja,i video vase predloge...a sto se tice ubacivanja na temu "vidju stylinga"-slobodno,to je tvoje misljenje -ako mislis da se ljutim onda me ne poznajes...mogu da se naljutim samo ako neko nesto lupi a ne zna materiju,kao oni tamo na drugom forumu ..pozdrav
miki
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Potrazicu veceras ako budem imao vremena neke moje predloge.
Inace skoro sam video jednu na ulici, prolazio sam pored nje... Nijedna slika, koju sam video, je nemoze opisati kako valja.
Comment