dankeschon
kako vam se svidja kombinacija
Collapse
X
-
ima jedan baja u gradu wozi crni 307 i ima owe oz 19" i kidaju kako izgledaju.....samo ne znam shta cesh za parkiranje! oz bash leze! e ko moze da mi odradi neshto u photoshopu plzzzzzzzzz....2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
sada Passat 2.0 TDI
Comment
-
-
-
Comment
-
-
te felne su tipa dtm...a koliko vidim tamo ima poprilicno limuzinaOriginally posted by VockoMiki nemoj da te okacim zbog onih felni no.1 u vidju stajlinga
Uzasne su...
Predlozene OZ mu ne stoje iz par razloga, X9 nije "trkacki" auto, X9 nema "trkacku" karoseriju, X9 je velika limuzina...
Stoga... Trebaju elegantne "zaobljene" felne u 18" velicini kao sto je trazeno.
normalno da x9 nije trkacki auto,a mislim da i nije namera da se to uradi..x9 nema trkacku karoseriju vec ima prelepu coupe-limo liniju,i jedno takvo ogibljenje koje moze da postidi i neke "trkacke"aute...
posto volis mazdu trebalo bi malo vise da naucis procitas o eunos-u 800...mozda bi na neke informacije ostao otvorenih usta...a kako godzila ide mozes da cujes od clana groznog koji je se jedino malo provozao u njoj,i to bez nekog stiskanja
ali vratimo se na felne...ove tipa mercedes amg sam video i naveo kao model koji je onako zanimljiv...na americkim sajtovima ima more felni koje su extra ali ja ih cak ni u austriji ne mogu naci
...zato moram da nadjem nesto sto je i elegantno i ujedno ima sportsku notu ili karakter
,zato te molim ako imas nesto kao predlog ubaci,zato sam i otvorio topik da bih ovde sa vama podelio misljenja,i video vase predloge...a sto se tice ubacivanja na temu "vidju stylinga"-slobodno,to je tvoje misljenje -ako mislis da se ljutim onda me ne poznajes...mogu da se naljutim samo ako neko nesto lupi a ne zna materiju,kao oni tamo na drugom forumu
..pozdrav
miki"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-

Comment